Brutálisan olcsó most egy szeretett taktikai PS4-es játék a PlayStation Store-on!

A PlayStation Store jelentősen leárazta az egyik legjobban értékelt PS4-játékot, így szinte ingyenesen elérhető.

 

A PlayStation Store jelenleg szinte ingyen kínál egy magasan értékelt PlayStation 4 játékot, az elismert XCOM 2 stratégiai játékot, amely február 2-ig mindössze 2,99 dollárért érhető el. A PlayStation Store rendszeresen kínál kedvezményeket a játékokra, de ritkán fordul elő, hogy a platform ilyen drámai kedvezményt kínáljon, különösen egy olyan nagyra értékelt játék esetében, mint a Firaxis XCOM 2.

Az XCOM 2 először 2016 februárjában jelent meg PC-re, de még ugyanebben az évben átkerült a Sony PlayStation 4 konzoljára és más platformokra is. A népszerű XCOM: Enemy Unknown közvetlen folytatásaként az XCOM 2 még erősebb kritikákat kapott a kritikusoktól, akik dicsérték a különböző fejlesztéseket, amelyeket elődjéhez képest bevezetett. Az XCOM 2 a kritikusok 87-es összértékelését kapta, így a PS4-en játszható címek közül az egyik legmagasabbra értékelt.

Az XCOM 2 iránt érdeklődők a szokásos 18.990 ft-os eredeti ár helyett mindössze 990 forintért juthatnak hozzá a játékhoz, ha február 2-ig megvásárolják a PlayStation Store-on keresztül. És bár az XCOM 2 egy PS4-es játék, érdemes kiemelni, hogy PS5-ön is játszható.

Mondanom sem kell, hogy ez egy hihetetlen ajánlat, különösen azok számára, akik még nem játszottak az XCOM 2-vel saját maguknak. Mielőtt azonban a PlayStation-játékosok lecsapnának a lehetőségre, hogy az XCOM 2-t a digitális könyvtárukba vegyék, érdemes ellenőrizni, hogy feliratkoztak-e a PS Plus Extra vagy a PS Plus Premium szolgáltatásra. Aki feliratkozott a Sony PlayStation Plus szolgáltatásának Extra vagy Prémium szintjére, már most ingyenesen hozzáférhet az XCOM 2-höz.

De még azok is, akik feliratkoztak a PS Plus Extra vagy Prémium szolgáltatásra, érdemes lehet kihasználni ezt a hatalmas XCOM 2 kedvezményt, amíg van rá lehetőségük. A játékok időnként távoznak a PS Plus Extra szolgáltatásból, és teljesen elképzelhető, hogy az XCOM 2 valamikor a későbbiekben lekerül a szolgáltatásról. Néhány PS Plus Extra előfizetőnek lehet, hogy nem lesz ideje játszani az XCOM 2-vel, amíg az a szolgáltatáson van, ezért érdemes lenne megvenniük a játékot ezzel az erős kedvezménnyel, amíg még megtehetik.

Az XCOM 2 már elérhető mobilra, PC-re, PS4-re, Switchre és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu