Chad Stahelski nyilatkozott a Ghost of Tsushima adaptációról!

MOZI HÍREK – Chad Stahelski aktívan dolgozik a régóta várt Ghost of Tsushima-projekten, de még hosszú út áll előttük.

 

 

Miután a John Wick minden egyes részének rendezőjeként nagyszerű munkát mutatott be az akciófilmek világában, és hamarosan megjelenik a negyedik rész, Chad Stahelski most karrierje egyik legnagyobb kihívására készül. Ugyanis az egyik legnépszerűbb PlayStation-játék, a Ghost of Tsushima alapján készítene filmet!

A 2021-ben bejelentett film fejlesztése folyamatosan halad előre. Emellett megerősítette, hogy a forgatás Japánban zajlik majd, azonos nemzetiségű főszereplőkkel.

A TotalFilm (a Slashfilmen keresztül) nemrég a John Wick 4 promóciója során beszélhetett a rendezővel, aki néhány részletet elárult a Ghost of Tsushima jelenlegi állásáról:

„A Ghost of Tsushima lenne a kedvencem, amit legközelebb megcsinálnék. Anélkül, hogy őrült részletekbe bocsátkoznék, ez egy olyan dolog, ami szuperül érdekel. Van egy igazán nagyszerű forgatókönyvünk. Egy nagyon jó kreatív csapat áll mögötte. Már csak a dolgok üzleti részét kell rögzíteni. Ez még nem állt össze teljesen, mindenki próbálja szorosabbra fűzni az üzletet, hogy minden beinduljon, és hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle. Egyszerű dolog: szerezni egy jó forgatókönyvet, és elkezdeni összerakni a szereplőket. Csak sok mozgó alkatrészre van szükség”.

Habár ez rossz hírnek hangzik, Stahelski némi reményt is adott a filmre váró rajongóknak:

„Nyilvánvaló, hogy a Ghost egy különleges projekt. Mindenki tisztában van ezzel. Mindenki meg akarja csinálni, az új technológiák bevezetésével és az epikus szamuráj hangulat újfajta megvalósításával […] Csak még sok mindent össze kell rakni, mielőtt tényleg meghúznánk a ravaszt, főleg az én oldalamról, kreatívan. És most éppen ebben a folyamatban vagyunk, próbálunk mindent összeszedni, hogy a parkból is kiüssük”.

A Ghost of Tsushima egy történetközpontú akció-kalandjáték, nyílt világgal, harci és lopakodós elemekkel, amely lazán történelmi eseményeken alapul.

A történet 1274-ben játszódik Tsushima szigetén. A szamuráj harcosok Japán legendás védelmezői, amíg a félelmetes mongol birodalom be nem tör, pusztítást végezve és meghódítva Tsushimát. Legyőzve szinte az összes Tsushima szigetén állomásozó szamurájt. Az utolsó túlélő szamurájok egyikeként Jin Sakai feltámad a hamvaiból, hogy szövetségesei segítségével visszavágjon…

Forrás: Slashfilm

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu