Super Mario Bros: Cat Mario nem akárkivel méri majd össze az erejét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Cat Mario (Macska Mario… Macskárió?) végre bemutatkozott a Super Mario Bros. film legújabb trailerében!

 

 

„Woohoo! Miau!” A hétvégén a Nintendo és az Illumination The Super Mario Bros. Movie című filmjének meglepetésszerű, 30 másodperces trailerében először lépett színre Macska Mario. A klipben a rajongók először hallhatták Seth Rogen Donkey Kongjának hangját is.

A vasárnapi, San Francisco 49ers és Philadelphia Eagles közötti NFC Championship mérkőzés alatt bemutatott klip további felvételeket tartalmazott a Nintendo által 2022 novemberében kiadott trailerben látható jelenetből.

Miután Mario (Christ Pratt) felveszi híres macskaöltönyét, amelyet először a 2013-as Super Mario 3D Worldben mutattak be, először hallható Donkey Kong hangja. A klipben Rogen Donkey Kongja nevetni kezd, és azt mondja: „Megvan a macskadoboz! Sajnálom. Most meghalsz.”

A teljes, 30 másodperces klipet a cikk végén találjátok. Miután a Nintendo és az Illumination közzétette a film második trailerét, a Mario alkotója, Shigeru Miyamoto elmondta, hogy Donkey Kong modelljét először tervezték újra azóta, hogy a karakter az 1994-es Donkey Kong Country-ban 3D-ben debütált.

„Az ő dizájnját is megváltoztattuk, először azóta, hogy az eredeti Donkey Kong Country játékban 3D modellként jelent meg.”

„A filmhez megragadtuk a lehetőséget, hogy az eredeti karakterre emlékeztető, komikus személyiséget és dizájnt adjunk neki” – magyarázta Miyamoto a The Gamer szerint.

A filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezte Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part) forgatókönyvéből, a főszerepekben pedig Anya Taylor-Joy mint Peach hercegnő, Charlie Day mint Luigi, Jack Black mint Bowser, Keegan-Michael Key mint Toad, Fred Armisen mint Cranky Kong, Kevin Michael Richardson mint Kamek és Sebastian Maniscalco mint Spike látható, Pratt mellett Mario és Rogen mint Donkey Kong.

A vasárnapi 30 másodperces klippel a Nintendo és az Illumination most lehetőséget adott a rajongóknak, hogy a The Super Mario Bros. Movie teljes szereplőgárdáját hallhassák.

A Super Mario Bros. film 2023. április 7-én érkezik a mozikba.

Forrás: Twitter, The Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu