The Boogeyman: hátborzongató trailert kapott a legújabb Stephen King-feldolgozás! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Boogeyman King Night Shift című novelláskötetének novellája alapján készült, és arra vállalkozik, hogy elgondolkodtat, mi leselkedik rád a szekrényben.

 

 

Megérkezett az első trailer Stephen King The Boogeyman című regényének új adaptációjához. Az előzetes bepillantást enged a legújabb King-szerzeménybe, amely a mozivászonra kerül. A film King Night Shift című novelláskötetének azonos című novelláján alapul. A történet alapfeltevését adaptálja, de más irányba tereli.

A The Boogeyman eredetileg egyenesen streamingre készült, de a lenyűgöző tesztvetítéseknek köszönhetően a horrorfilmet 2023. június 2-án kezdődő mozis bemutatóra terjesztették elő.

A filmet aztán az Egyesült Államokban a Hulu, nemzetközileg pedig a Disney+ szolgáltatáson is közzéteszik majd egy későbbi időpontban. A trailert a cikk végén találjátok.

A „Mumus” már régóta váratott magára. Hiszen eredetileg 2018-ban dobták be, majd többször is késett, nem utolsósorban a COVID-járvány miatt. Ráadásul a film a 20th Century Fox egyik projektje volt. Azok közé tartozott, amelyeket szüneteltettek, amíg a Disneyvel való egyesülés lezajlott. Figyelembe véve, hogy a tesztvetítések milyen jól sikerültek, úgy tűnik, hogy a film gyártásba kerülése csak jót jelenthet a horrorrajongóknak, akik 2022-ben egy remek évnyi rémisztő filmet láthattak, és 2023-ban még többet várnak.

A The Boogeyman remélhetőleg elhozza a mozikba a szokottan magas King-színvonalat. Valószínűleg rácsatlakozik majd a sikeres horrorfilmek jelenlegi sorozatára, amelyek az utóbbi időben tisztességes bevételeket hoztak. A trailer alapján úgy tűnik, hogy a film újabb belépőt hoz a „veszélyben lévő gyerekek” alműfajába. A film 2023. június 2-án kerül a mozikba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu