Új Uncharted-játékra utalhat a Sony friss PS5-reklámja?! [VIDEO]

Egy új trailer, amely a jelenlegi és a hamarosan megjelenő PS5-ös címeket reklámozza, mintha egy lehetséges új Uncharted-epizódot is sejtetni engedne.

 

 

Új PlayStation 5-reklám jelent meg, amely a jelenlegi és a közelgő exkluzív címeket mutatja be. A reklám olyan klipeket tartalmaz, amelyek miatt a rajongók az Uncharted franchise esetleges visszatéréséről találgatnak.

A reklám egybeesett a Sony azon híreivel, amelyek arra utalnak, hogy a PlayStation 5 hiány kezd véget érni: a hivatalos tweet szerint idén „könnyebb lesz PlayStation 5-öt találni”, és megköszönik a rajongók türelmét.

A január 30-án megjelent új reklámban híradó stílusú klipek láthatók a PlayStation-exkluzív címekről. Feltűnik a God of War: Ragnarök, a Gran Turismo 7 és a Horizon Forbidden West. Még egy klip is látható benne Pókemberrel, a Spider-Man 2 2023 őszi megjelenési dátuma mellett. A klipek mellett néhány felvillanás egy játékról, amely nem felismerhető. Ám a rajongók azt találgatják, hogy ezek a klipek valójában az Uncharted franchise egy lehetséges új belépőjéhez tartozhatnak.

A sasszemű rajongók két klipet vettek észre a traileren belül. Az elsőben, a reklám körülbelül 43 másodpercénél egy nő látható egy barlangban egy fáklyával, amint egy talapzat tetején nyugvó, látszólag előtte lévő ereklyét néz. A második klip 47 másodpercnél egy másodperc töredéke. Ugyanez a nő fújja le a port az előző klipben látott műtárgyról. Tekintve, hogy a PlayStation-exkluzív Uncharted franchise-ban a játékosok elrejtett ereklyéket és kincseket keresnek, nem lehetetlen, hogy ez egy lehetséges ízelítő lehet abból, ami még jön.

A Naughty Dog társrendezője, Neil Druckmann egy nemrég adott interjúban kijelentette, hogy nem folytatják az Uncharted-franchise-t, vagyis a hihetetlenül sikeres Uncharted 4 lesz az utolsó rész.

A rajongók és a kritikusok egyetértettek abban, hogy a játék kielégítően lezárta a sorozatot. Azonban a trailerből készült klip alapján a rajongók már azt találgatják, hogy a franchise talán új fejlesztő irányítása alatt, új főszereplővel térhet vissza.

Sok rajongó elégedett volt az Uncharted 4 befejezésével. Ugyanakkor nem kétséges, hogy a játékosok szívesen belevetnék magukat még egyszer a sorozat világába. A franchise-t mindig is nagyra tartották a 2007-es első rész óta. Így egy új PS5-ös rész több mint valószínű, hogy óriási sikert aratna.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu