Xbox Game Pass: új játék érkezett; íme a Games with Gold februári kínálata!

Az Xbox Game Pass január 30-án egy új roguelite first-person shooterrel bővíti Game Preview programját. Az Xbox Games with Gold pedig közzétette a jövő havi ingyenes címeit.

 

 

A január végéhez közeledve még néhány játékkal bővül az Xbox Game Pass. A Roboquest tegnap, január 30-án csatlakozott a szolgáltatás Game Preview (Early Access) programjához. Mivel a játék work-in-progress jellegéből adódóan jó esély van rá, hogy a teljes megjelenés előtt még változnak a dolgok, amit a rajongóknak érdemes szem előtt tartaniuk.

A Roboquest „egy nagy teljesítményű, hiper-mobil robot” szerepébe helyezi a játékosokat, akinek egy felismerhetetlen földön hátrahagyott, véletlenszerűen generált roguelite-szinteken kell átverekednie magát.

Titkokkal, fejlesztésekkel és ellenségekkel teli helyszíneket ígér; rengeteg bossharcra is számíthatunk.

A Roboquest nem lesz mindenki kedvence, de egy kaotikus és szórakoztató tűzharcnak tűnik. Ráadásul azok számára, akiket meggyőzött a dolog, az Xbox Game Passon egy Game Preview címmel való játék nagyszerű visszajelzés a fejlesztők és a közösség számára.

Január 31-én érkezik az Age of Empires 2: Definitive Edition című valós idejű stratégiai játék, az Inkulinati című tintaalapú stratégiai játék és a JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R című verekedős játék. Mielőtt a rajongók észbe kaphatnának, a 2023 februárjában megjelenő Xbox Game Pass-játékok is érkeznek.

A Darkest Dungeon című fordulatos RPG, a Grid Legends című versenyszimulátor, a Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition című versenyjáték és az Atomic Heart című alternatív történelmi FPS játék valamikor a jövő hónapban csatlakozik az Xbox Game Passhoz.

 

Két újabb delikvens landol az Xbox Free Games with Gold keretében

 

Kiderült, hogy a 2023 februárjára szóló Xbox Free Games with Gold játékok között szerepel a For the King és a Guts N Goals. Ezek követik a 2023. januári Xbox Free Games with Gold játékokat, amelyek között január 31-ig az Iris Fall, január 16-tól február 15-ig pedig az Autonauts szerepel.

Az új bejelentés alapján az Iris Fallt a For the King váltja fel, hiszen február 1-től február 28-ig lesz elérhető, az Autonauts-t pedig a Guts N Goals követi, amely február 16-tól március 15-ig lesz elérhető.

A For the Kingben a királyság káoszba zuhan, mivel a királyt meggyilkolták, és egy rögtönzött bandának kell megmentenie az országot. A játék egyjátékos és helyi vagy online kooperatív módban játszható, a játékosok pedig fordulón alapuló harcokban vesznek részt, harcolnak és felfedeznek, mindezt azért, hogy megoldják a király meggyilkolásának rejtélyét. A For the King időnként olyan, mintha egy Dungeons and Dragons-kampányból lett videójáték lenne, hiszen a műfajban jártasak számára nyilvánvalóak az asztali RPG hatások és elemek.

Amikor az Autonauts távozik, és a Guts N Goals is bekerül a szolgáltatásba, a rajongók egy vad focijátékra számíthatnak. Ez az arcade stílusú focis cím 30 különböző játszható hőst tartalmaz. Mindannyian saját karakteres képességekkel, és véletlenszerű mutátorok is változtatják a játékot. Rengeteg minijáték, büntetések nélkül, őrült stadionok egyedi mechanikával, és még sok minden más, hogy az egyik legvadabb focis játék legyen, ami valaha a piacra került.

Forrás: Xbox News (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu