Dead Space: újabb folytatást kaphat a játékszéria?!

A Dead Space vezető producere szerint „van érdeklődés” a sorozathoz való visszatérés iránt.

 

 

A Dead Space vezető producere, Phil Ducharme és kreatív igazgatója, Roman Campos-Oriola megosztották, hogy a remake megjelenése után új ötleteket szeretnének kipróbálni a sorozathoz.

A GQ-nak adott interjúban Ducharme és Campos-Oriola beszélt a Dead Space nemrég megjelent újrakiadásáról, és visszatekintettek arra, hogyan adaptálták a 15 évvel ezelőtti eredeti játékot, és hogyan formálták újjá a horrorjátékot.

A fejlesztők arról beszéltek, hogy a horror műfaja a 2000-es évek közepén hiánypótló volt. Úgy gondolják, hogy az eredeti játék a siker irányába tolta a horrort, „mielőtt eltűnt volna a térképről”. Hozzátették, hogy az időzítés most megfelelő a széria visszatéréséhez.

A sorozat jövőbeni visszatérésének témájáról Ducharme azt mondta, hogy „ez egy remény, ami bennünk van”, és hogy „van érdeklődés [az ő] oldalán és [úgy gondolja] Roman oldalán – láthatod a mosolyát – a Dead Space további felfedezésében.”. Vannak ötletek, az biztos.

„Ezen a héten befejezzük a munkát, és azon leszünk, hogy az indulás jól menjen, és hogy a lehető legkevesebb technikai probléma legyen. Elmegyünk nyaralni, aztán leülünk és lefolytatjuk azokat a megbeszéléseket az EA-n belül, hogy megmondjuk: >>Nos, mi a következő lépés?<<.”

Ez mindenesetre biztatóan hangzik. Persze jó időbe beletelik majd, mire ebből egy újabb teljes értékű DS-játék lesz…

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu