Harrison Ford egy friss interjúban bizonyította, hogy ő a tökéletes Marvel-színész! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az interjú roppant ígéretesen indult, hiszen Harrison Ford közölte: abszolút mindent elmond, amit tud.

 

 

A Marvel Studios, akárcsak a SHIELD a Marvel-univerzumban, egy titkos szervezet, amely nem nagyon ad ki információkat. Nem szeretik, ha idő előtt kicsúsznak a hírek. Egy kósza spoiler dominóhatást válthat ki, ami egy filmről szóló információk felfedésével járhat, ami egy másik filmről szóló információkat von maga után, és így tovább. Éppen ezért Harrison Ford a tökéletes ember arra, hogy szerepet vállaljon egy Marvel-filmben.

Harrison Ford feltűnt a The Late Show with Stephen Colbert című műsorban, hogy beszéljen a készülő Indiana Jones és a sors tárcsájáról. (Igen, ez a hivatalos magyar cím…)

Miután a filmben használt öregedésgátló technológiáról beszélt, Colbert megkérdezte Fordot, hogy tud-e valamit mondani a nézőknek a készülő Amerika Kapitány: Új világrend című filmről.

„Mindent elmondhatok, amit tudok” – mondja Harrison. „Kérdezz bármit.”

A válasz zavarba ejtette Colbertet, aki nehezen jutott eszébe egy kérdés, míg végül megkérdezte: „Hol játszódik a film?”

„Nem tudom” – válaszolta Ford.

Ha valaha is figyelted Harrison Fordot egy interjúban – különösen a Star Warsról, egy másik filmsorozatról, amelynek elkötelezett rajongótábora és részletes története van -, akkor tudod, hogy a karakterére közvetlenül vonatkozó információkon túl nem vesződik azzal, hogy bármit is elhallgasson a forgatókönyvről vagy a filmek részleteiről. Ugyanis csak a legszükségesebb minimumot tanulja meg. Úgy tűnik, ez nem akadályozza meg abban, hogy következetesen élvezetes alakításokat nyújtson a filmjeiben. Emellett pedig mindig humorforrás az ilyen interjúkban.

Minden tévés műsorvezető alig várja, hogy ő legyen az, aki az MCU egyik színészéből kihúzott egy mutatós spoilert. Ha Fordról van szó, nem fogsz belőle semmit kiszedni – egyszerűen nem érdekli.

Lehetetlen valamit elkotyogni egy filmből, amiről nem tudsz semmit. Lelki szemeink előtt látjuk, ahogy a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige mosolyogva bólogat, miközben nézi az interjút.

Ford hivatalosan 2022 októberében csatlakozott az MCU-hoz, amikor bejelentették, hogy a néhai William Hurt helyére lép Thaddeus Ross miniszter szerepében, akit először a 2008-as A hihetetlen Hulkban játszott a 2021-es Fekete özvegyig, mielőtt 2022 márciusában elhunyt. A filmről egyelőre kevés részletet tudni, de a főszerepben Anthony Mackie lesz Sam Wilson, az új Amerika kapitány Steve Rogers visszavonulása után.

A film az MCU egyik legrégebbi cliffhangerét is fel fogja venni. A film premierje a tervek szerint 2024. május 3-án lesz.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu