Extravagáns karakterekkel erősít a Halálos iramban

MOZI HÍREK – Rózsazsínű a lábkörme, levendulaszín izomkocsival száguld és olyan eszelős a nevetése, hogy a Batman Jokere is megirigyelhetné. Jason Momoa (Aquaman) új karakterrel gazdagítja repertoárját: a Halálos iramban 10-ben ő Dante, az egyik főgonosz, aki a már bejáratott Cipher nevű kiberterrorista (Charlize Theron) legfőbb szövetségese.

 

Momoa a szerepről elmondta, mennyire élvezte, hogy nem kellett visszafogni magát, mert Dante mindent kimaxol az életben, és rábízták, milyen messzire hajlandó elmenni a kamerák előtt. A színész elárulta, hogy alighanem sikerült túllépnie a saját határain.

Halálos iramban 10 másik nagy meglepetése a 90 éves Rita Moreno lesz, aki Hollywood aranykorának egyik utolsó nagy képviselője. Oscart kapott az 1961-es West Side Storyért, és szerepelt a tavalyelőtti Spielberg-féle remake-ben is. A 15 EGOT exkluzív klubjának tagja, vagyis azon sztárok közé tartozik, akik az amerikai szórakoztatóipar összes fontos díját elnyerték legalább egyszer: az Emmyt (televízió), a Grammyt (zeneipar), az Oscart (film) és a Tonyt (színház).

Rita Moreno az egyik állandó karakter, Letty (Michelle Rodriguez) vagány nagymamáját játssza a Halálos iramban 10-ben.

(Fast X – hazai bemutató: 2023. május 18.)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu