A Saturday Night Live megtalálta a tökéletes színészt Mario szerepére! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A népszerű szkeccs-komédia, a Saturday Night Live legutóbbi adásában Hollywood aktuális morcos szupersztárja tökéletesen hozta a Nintendo ikonikus vízvezeték-szerelőjét.

 

 

Amióta felbukkant Oberyn Martellként a Trónok harcában, Pedro Pascal felemelkedése a sztárság felé elég szórakoztató. Gyakorlatilag bármiben játszik, még akkori is öröm nézni, ha maga a produkció nem is valami kiváló. A Mandalorian és az HBO új presztízsszériájának, a The Last of Usnak a sztárjaként pedig egyértelmű, hogy az emberek Pedro Pascalt egy morcos, fegyverforgató mentorként akarják látni. A Saturday Night Live legújabb szkeccse pedig éppen ennek a karakternek adott egy csavart.

Pascal volt a tegnap esti epizód házigazdája, és az egyik szkeccsben Mariót játszotta a Nintendo Mario Kart sorozatának presztízsváltozatában (egyáltalán nem rájátszva a The Last of Usra…)

Ahelyett, hogy Ellie-t kísérné át az országon, Peach hercegnőt (Chloe Fineman) kell átvinnie a Rainbow Roadon. Eközben természetesen Bowser (Kenan Thompson) vadászik rájuk. Igen, ez szó szerint a Last of Us Nintendo reskinje, egészen odáig, hogy a „Goombákat” érző gombáknak magyarázzák, de ez is elég vicces, és épp elég hülye ahhoz, hogy működjön.

A Mario szereplőit „összetett, drámai HBO karakterekként” újragondolva látni elég vicces – igaz, a „komplex” Toad és Yoshi (Bowen Yang) esetében csak annyit jelent, hogy mindketten közlik: „biszexuális vagyok.”

Ám Pascal mint Mario… valójában elég jó? Nem imitál hülye akcentust, de alapvetően úgy játssza, mintha Joel lenne, és teljesen komolyan gondolja. (Az ő „It’s-a me, Mario” valószínűleg a legjobb drámai verzió, amit valaha is kapunk ebből a szövegből.) Talán a Nintendo a pár hónap múlva érkező animációs film mellett egy élőszereplős Mario-filmet is elkezdhetne készíteni, ahol ő lenne Mario, Charlie Day pedig Luigi? Talán még Wario szerepére is rávehetnénk…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu