Tekken 8: látványos gameplay-előzetessel tért vissza Nina Williams karaktere! [VIDEO]

A Tekken 8 leleplezte a visszatérő Nina Williams-t, valamint egy rövid bemutatót közölt a játékmenetéről és a hamarosan kezdődő zárt alfa tesztről.

 

 

A Bandai Namco elárulta, hogy Nina Williams is csatlakozik a Tekken 8 játékoslistájához. Kiderült továbbá, hogy egy zárt alfa tesztidőszakot is tartanak majd. Ezt a frissítést a közelmúltban megrendezett Tekken World Tour 2022 Global Finals-on adták ki. A Tekken-sorozat producere, Katsuhiro Harada már decemberben utalt minderre. Akkor lekicsinyelte a lehetőséget, a Tekken 8 marketingcsapata szerint ez „őrültség”. Az e-sport versenyen azonban számos bejelentés történt, amelyek között szerepelt Nina Williams leleplezése is.

Nina Williams az első játékban való debütálása óta ikonikus karaktere a Tekken-franchise-nak: nővére mellett bérgyilkosként tevékenykedik, hideg és távolságtartó személyisége tökéletes testőrré és végrehajtóvá teszi őt a Mishima Zaibatsu szervezetben.

Népszerűsége akkora volt, hogy 2005-ben önálló spin-off címet kapott Death by Degrees címmel. Nem meglepő, hogy visszatérő harcos lesz, ráadásul vadonatúj ruhával.

A trailer a játékstílusra fókuszál, valamint bemutatja a Tekken 8 rombolási-, és hőmechanikáját. Nina képes a megfelelő pillanatokban kontrázni vagy stílusos grapplingeket végrehajtani. A trailer bemutatja a Rage Art speciális mozdulatát is. Miután sikerül eltalálnia az ellenfelét, szaltót csinál, és a kézifegyvereivel szórja meg az ellenfelét, mielőtt egy erőteljes tenyércsapással végezne vele.

A leleplezéssel párhuzamosan a Bandai Namco bejelentette, hogy zárt alfa tesztet fognak tartani a világ kiválasztott helyszínein.

Ezek a Tekken 8 tesztek azért lesznek, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek a játék harcáról és mechanikájáról. Mindezt a játékmenet további finomításához használnak majd fel. Az elsőre az EVO Japan 2023 alkalmával kerül sor. A kipróbálni vágyó játékosoknak pedig regisztrálniuk kell a Tekken 7 versenyre, valamint jelentkezniük kell egy speciális weboldalon, amely még ebben a hónapban megnyílik. Ha sok jelentkező lesz, akkor a teszt résztvevőit sorsolás útján választják ki.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu