A Raccoon City Edition (Resident Evil 2+3 Remake +Resistance) most brutális kedvezménnyel kapható a PlayStation Store áruházban, de sietned kell!

Három az egyben akcióval kínál egy kihagyhatatlan lehetőséget a PlayStation Store a Resident Evil-rajongóknak: rendkívül olcsón vásárolható meg most a két bestseller Resident Evil 2 és 3 Remake, illetve a multiplayeres Resident Evil Resistance is a Raccoon City Edition kiadással, amely mindhárom címet tartalmazza. Ráadásul rövidesen jön a Resident Evil 4 Remake is, szóval itt az alkalom, hogy végigjátsszuk az előző két rész remake verzióját!

 

A PlayStation Store jelenleg 75%-os árcsökkennnyel kínálja a Resident Evil Raccoon City Editiont, amely tartalmazza a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 Remake-et és a a multiplayeres Resident Evil Resistance-t is. Az akció csak február 16-ig érvényes, így sietni kell, ha szeretnénk megszerezni

a három remek Resident Evil játékot 5247 Ft árcéduláért.

A Raccoon City Edition a Resident Evil 2 és Resident Evil 3 videojáték kollekciója, mely PS4/PS5 és Xbox konzolokra is elérhető. Az újrakiadások remake verziók, új grafikával és javított játékélménnyel rendelkeznek, beleértve a Resident Evil Resistance többjátékos módját is.

A Resident Evil 2 Remake teljesen újraépítette az eredeti játékot, a javított grafikán kívül új történeti fordulatokkal, kamerával és játékmenettel is bővült. A játékos a Raccoon City-be látogat, ahol a zombi járvány dühöng, és két ász, Leon S. Kennedy és Claire Redfield kalandjait követheti nyomon.

A Resident Evil 3 Remake ugyanígy újraépítette az eredeti játékot, a javított grafikán kívül új történeti elemekkel, kamerával és játékmenettel is bővült. A játékos Jill Valentine-t alakítja, aki a Raccoon City utolsó napjainak közepén próbálja meg túlélni a zombi járványt és a bioterrorista csoport, az Umbrella Corporation elleni küzdelmeit.

A Resident Evil Resistance a Resident Evil univerzumban játszódik, és a játékosoknak együtt kell dolgozniuk, hogy ellenálljanak a Mastermind-nek, aki megpróbálja őket megölni. A Raccoon City Edition lehetővé teszi a játékosok számára, hogy újraéljék a klasszikus Resident Evil történeteket, valamint új tartalmakkal, mint például új játékmódokkal bővülnek.

Ha szereted a survival horror játékokat, akkor a Raccoon City Edition egy remek választás lehet számodra, a PlayStation Store ajánlat pedig tényleg kihagyhatatlan. Mivel a Resident Evil 4 Remake március 24-én érkezik, így végigjátszva a két előzményjátékot a megjelenés előtt, teljesen belemerülhetünk a Capcom horrorvilágába.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu