Az Ubisoft+ szolgáltatása az Xbox-ra költözhet, méghozzá egy rakás játékkal?!

Frissen kiszivárgott információk szerint az Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatás végre Xbox-ra is érkezhet, és kezdetben 63 játékkal indulhat.

 

 

Egy kiszivárgott címlista szerint a Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatás viszonylag hamar végre Xbox-ra is érkezhet! Méghozzá egy hatalmas, 63 játékot magában foglaló listával indulna. Az Ubisoft+ az Ubisoft előfizetési szolgáltatása, amely a cég hatalmas játékkönyvtárához és a hozzá tartozó DLC-khez biztosít hozzáférést az előfizetőknek.

Az eredetileg Uplay+ néven futó Ubisoft+ először PC-n debütált, mielőtt megpróbált betörni a felhős játékpiacra, és a Google Stadia és az Amazon Luna szolgáltatását is elérhetővé tette.

Mivel a Stadia mostanra bezárt, az Ubisoft azon dolgozott, hogy az Ubisoft+-t több platformra is eljuttassa. Az Ubisoft+ úgy érkezett meg a PlayStation Plus-hoz, hogy a Ubisoft számos klasszikus címét a PS Plus Extra előfizetők számára is elérhetővé tette. Most úgy tűnik, hogy az Xbox-ra is eljuthat.

A TrueAchievements összeállított egy listát azokról a játékokról, amelyeket Xboxon Ubisoft+ címkével jelöltek, és összesen 63 címet találtak. (A listáért lásd a cikk végén található linket.) Ez nem jelenti azt, hogy ezek a játékok mindegyike feltétlenül része lesz a Ubisoft+-nak Xboxon. Lehetséges, hogy néhány játék kimarad. Vagy az Ubisoft csak egy maroknyi játékkal kezd, és később többel bővíti a listát. Bármi is legyen a helyzet, úgy tűnik, a TrueAchievements listáján az összes legnagyobb Ubisoft-játék szerepel.

A Microsoft konzolján elérhető Ubisoft+ pontos jellegét egyelőre nem tisztázták. Lehetséges, hogy a Ubisoft+ saját, teljesen független entitásként fog létezni, amelyre az Xbox játékosoknak lehetőségük lesz feliratkozni. Az is elképzelhető, hogy az egyik meglévő Xbox előfizetési szolgáltatásba lesz beágyazva.

Elvégre számos nagy Ubisoft-játék könnyen elérhető bárki számára, aki Xbox Game Pass-előfizetéssel rendelkezik, így talán több értelme van annak, hogy a Ubisoft+ az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára egy plusz kedvezmény legyen.

Van már precedens arra, hogy a Microsoft harmadik féltől származó előfizetési szolgáltatásokat is hozzáad az Xbox Game Pass Ultimate csomaghoz. Az Electronic Arts Ubisoft+ megfelelője, az EA Play elérhető Xboxon a Game Pass Ultimate-en keresztül. Így nem tűnik kizártnak, hogy ugyanez megtörténhet az Ubisoft+ esetében is. Ám a rajongóknak ki kell várniuk, hogy mi történik. Egyelőre vethetnek egy pillantást a kiszivárgott listára az Xboxra esetleg érkező Ubisoft+ játékokról, és kitalálhatják, hogy mivel fognak először játszani. (Remélhetőleg nem túlságosan soká.)

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu