Új játékkal bővült az Xbox Game Pass!

A Microsoft 2023 februárjára ismét frissíti Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatását, amely egy új játékkal bővül. A Microsoft az előfizetőknek újabb új játékkal kedveskedik, a redmondi cég ugyanis 2023 februárjára ismét frissítette a szolgáltatást, méghozzá a Hot Wheels Unleashed játékkal. A Microsoft a legutóbbi kiegészítéssel három játékkal bővítette az Xbox Game Pass-t februárban, bár a hónap további részét egyelőre még nagyrészt homály fedi.

 

Az első új Xbox Game Pass-játék 2023 februárjában a Darkest Dungeon volt, amelyet február 2-án tettek elérhetővé az előfizetők számára a felhőben, a konzolokon és a PC-n egyaránt. Az először 2016-ban megjelent Darkest Dungeon egy roguelite RPG, amely eredeti megjelenésekor lelkes kritikákat kapott, és erős újdonságot jelenthet a Game Pass kínálatában. Február 2-án a GRID Legends felhős verziója is bekerült a kínálatba, bár ez kizárólag az Xbox Game Pass Ultimate szintre előfizetők számára volt elérhető, mivel a szolgáltatás EA Play integrációjának részeként érkezett.

A szolgáltatáshoz hozzáadott legújabb játék a Hot Wheels Unleashed: Game of the Year Edition, amely a Game Pass előfizetők számára február 7-től elérhető a felhőben, a konzolokon és a PC-n. A Hot Wheels Unleashed a népszerű autós játékokon alapuló versenyjáték, amely eredeti megjelenésekor többnyire pozitív kritikákat kapott, és ez a Game of the Year Edition az autóversenyzős játékok rajongóit is bőven lekötheti. Az előfizetők nem csak a Hot Wheels Unleashed alapjátékhoz kapnak hozzáférést, hanem tucatnyi DLC csomagot is kipróbálhatnak.

A Microsoft még nem fedte fel a 2023 februárjában megjelenő új Game Pass-játékok teljes listáját, a Hot Wheels Unleashed az utolsó játék, amelyről eddig hivatalos bejelentés érkezett. Várhatóan azonban február második felében további új Xbox Game Pass-játékok is csatlakoznak a szolgáltatáshoz. A rajongóknak talán még egy kicsit várniuk kell, hogy megtudják, milyen új Game Pass játékok érkeznek még a hónap második felében, de addig is legalább egy címre számíthatnak.

Az Atomic Heart című játék az első napon, február 21-én jelenik meg a szolgáltatásban. Az Atomic Heart könnyen lehet, hogy 2023 februárjának egyik legnagyobb új játékmegjelenése, így érdekes lesz látni, hogy beváltja-e a hype-ot. Az Xbox Game Pass előfizetők ezt február 21-én megtudhatják, és remélhetőleg minél előbb megismerhetik a szolgáltatásra februárban érkező többi játékot is.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu