Indiana Jones és a sors tárcsája: az új trailer Harrison Ford utolsó kalandjába enged bepillantást [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmben Harrison Ford felveszi az ikonikus fedorát és bőrdzsekit egy utolsó kalandhoz a legendás régész szerepében. A James Mangold által rendezett Indiana Jones-franchise ötödik és egyben utolsó része egy akciódús, veszélyekkel és felfedezésekkel teli kalandot ígér. Készülj fel, hogy június 30-án búcsút vehetsz Harrison Fordtól, a szeretett karakter megformálójától.

 

A legendás kalandor, Indiana Jones új küldetésre indul, és a film legújabb trailere már alig várják a rajongók, hogy Harrison Ford utoljára alakítsa az ikonikus karaktert. Az Indiana Jones és a végzet tárcsája című filmben Ford még egyszer utoljára felveszi védjegyévé vált kalapját és ostorát csattogtatja egy izgalmas kalandban, amely nagy durranásnak ígérkezik.

A COVID-19 járvány okozta késések és a Fordot a forgatáson ért sérülések ellenére az ötödik és egyben utolsó Indiana Jones-film minden olyannak ígérkezik, amit a rajongók a Lucasfilm franchise-ban megszerettek. A filmet James Mangold rendezte, akit Steven Spielberg választott a projektre, miután lemondott a rendezői székről. Mangoldot a múltban már érte kritika, de ő gyorsan elhárította ezeket, és biztosította a rajongókat, hogy a film megfelel majd az elvárásoknak.

„Megértem a szkepticizmust – mondta Mangold. „De a csapatom és én mindent megteszünk, hogy egy nagyszerű filmet készítsünk. Csodáljuk az eredeti filmeket és azok kézműves kivitelezését. Remélem, hogy amikor meglátják a valódi felvételeket, jobban fognak kinézni, mint a kiszivárgott homályos fotók. Adjatok egy esélyt, hogy megcsináljam ezt a filmet, aztán majd meg tudjátok ítélni”.

 

 

Harrison Ford az Indiana Jones utolsó alakításáról

 

Fordtól nem idegen Indiana Jones eljátszása, és nemrég megerősítette, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor magára ölti a szerepet. Azonban nem fogja harc nélkül szögre akasztani a kalapját. Egy interjúban Ford kifejtette, hogy mindig is szerette volna lezárni a karakter történetét, és látni karrierje végét.

Annak ellenére, hogy Ford távozik a franchise-ból, James Mangold rendező egyértelművé tette, hogy senki sem veszi át Indiana Jones szerepét. Azokra a pletykákra reagálva, miszerint a karaktert újra fogják szerezni, Mangold kijelentette: “Senki sem ‘veszi át’ vagy helyettesíti Indyt. Őt nem törlik ki, és soha nem is törölték. A trollok mindig ott lesznek, de ha megnézed a forgatási fotókat és az interjúkat, akkor elég információt kapsz ahhoz, hogy megalapozottan találgass a filmmel kapcsolatban”.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája június 30-án kerül a mozikba, így a rajongók még egy utolsó esélyt kapnak arra, hogy Harrison Fordot a legendás kalandor szerepében láthassák.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu