Pedro Pascal lelkesen nyilatkozott a Mandalóri 3. évadának kibővített univerzumáról

MOZI HÍREK – Pedro Pascal bepillantást engedett A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadába, és izgatottságát fejezte ki Mandalore kibővített világa és mitológiája miatt.

 

 

Hamarosan érkezik A Mandalóri várva várt 3. évada. A Star Wars-franchise rajongói már alig várják, hogy visszatérjenek kedvenc karaktereik, Din Djarin (Pedro Pascal) és a Gyermek, más néven Grogu. A Star Wars-univerzumban a Galaktikus Birodalom bukása után játszódó élőszereplős sorozat a magányos fejvadász útját követi, akinek feladata Grogu megtalálása és megóvása a bajtól. Din Djarin és Grogu újraegyesülése, amely a Boba Fett könyve című spin-off sorozat egyik csúcspontja, megteremti az alapját a duó előtt álló izgalmas utazásnak. A The Mandalorian első két évadában a nézők végignézhették, ahogy Din Djarin magányos fejvadászból Grogu szerető és védelmező apafigurájává változik. Ez az érzelmi kapcsolat biztosan központi téma lesz a következő évadban.

Pedro Pascal nemrég az Empire magazinnak beszélt a The Mandalorian következő évadáról, izgatottan nyilatkozva a sorozat világának bővítéséről, különös tekintettel a mandaloriak mitológiájára.

Pascal kijelentette, hogy az új évadban a mandalóriak „kultúrájának, politikájának, szabályainak és felfedezéseinek” különböző aspektusaiba fog belemerülni, és sok ajtó fog megnyílni új lehetőségek előtt.

„Amit a legjobban szeretek a 3. évadban, az az, hogy mennyire kinyílik a világ Mandalore és a mandalóriak tekintetében. Ez a kultúra, a politika, a szabályok és a felfedezések megannyi különböző aspektusát jelenti. Ínycsiklandó ajtók repkednek szélesre tárva-nyitva” -fogalmazott Pascal.

A társszereplő Katee Sackhoff, aki Bo-Katan Kryze-t alakítja, megosztotta izgatottságát az új évaddal kapcsolatban. Szerinte az „epikus” lesz, illetve „nagy, merész és más”. Karakterével kapcsolatban Sackhoff utalt Bo-Katan személyes küzdelmeire, ahogy megküzd a bonyolult múltjával és a döntéssel, hogy melyik családhoz csatlakozik.

„[Én] írtam Jon-nak és Dave-nek, hogy >>Komolyan mondjátok? Ez egy epikus évad – annyira nagy, merész és más. Tudjuk, hogy milyen családba született; most mi az a család, amit választani fog? Hogy néz ki ez?<<„

 

Mit várhatunk A Mandalóri 3. évadjától?

 

A The Mandalorian közelgő harmadik évada tele van izgalmakkal és kalandokkal. Számos szeretett karakter visszatér és új arcok debütálnak. A legújabb trailerben a rajongók bepillantást nyerhetnek a címszereplő útjába. Mando visszatér népe szülőbolygójára, a Mandalore-ra, hogy megváltást keressen. Djarin, aki a második évadban a sisakja levételével megszegte a mandalóriak kódexét, jóvátételt kell nyújtania tetteiért. Útja során számos ismerős arccal találkozik, köztük Greef Kargával (Carl Weathers), Peli Mottóval (Amy Sedaris) és a rajongók által kedvelt Babu Frikkel.

Ami a legendás fejvadászt, Boba Fettet illeti, az ő jövője a sorozatban továbbra is rejtély marad.

A második évadban és a nemrég megjelent spin-off sorozatban, a The Book of Boba Fett-ben is feltűnt. Azonban a Disney hivatalosan még nem erősítette meg a részvételét a harmadik évadban. Ez azonban nem akadályozta meg a rajongókat a találgatásokban, és a 11 különböző mandalóri sisakot ábrázoló poszter, amelyek közül az egyik Boba Fetté lehet, csak olaj a tűzre. Ráadásul a trailer a Tatooine-ra való visszatérést is sejteti. Boba Fett most ott irányítgatja a birodalmát, így a rajongók már alig várják a hivatalos bejelentést a fejvadász jövőjével kapcsolatban a sorozatban.

A Mandalóri 3. évadának premierje március 1-jén lesz a Disney+-on.

Forrás: Empire Online

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu