A Respawn végre elárulta, miért nem hajlandó kiadni a Jedi: Survivor-t PS4-re és Xbox One-ra!

A Titanfall és az Apex Legends készítőinek, a Respawn-nak az új Star Wars-kalandjátéka tavasszal érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

 

 

A Dead Space remake és a Wild Hearts sikere után úgy tűnik, hogy az EA-nál hagyományosabb fejlesztései iránti bizalom a tetőfokára hágott. Ehhez az értékeléshez sok köze van a Star Wars Jedi: Survivornak is, a Respawn Entertainment spin-off sorozata következő részének. A játék április 27-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox X Series X/S-re. Ám az old-gen konzolokat figyelmen kívül hagyja.

Habár már a PS5 és az Xbox Series S, illetve X sem számít annyira újnak, néhány iparági csapat még mindig a generációkon átívelő megjelenésekre fogadkozik.

A jelenlegi sláger, a Hogwarts Legacy még idén megjelenik PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Miért ne jelenhetne meg a Star Wars Jedi: Survivor is? A Titanfall és a kaland mögött álló csapat erre a kérdésre szeretett volna válaszolni. Számos előnye van, hogy a játék csak a PC, a PS5 és az Xbox Series-t támogatja.

„A játékosok megtapasztalhatják a nagyobb teljesítményű hardverek előnyeit. Már korán megtanultuk, hogy a funkciói lehetővé teszik számunkra, hogy sokkal nagyobb pályákat hozzunk létre, több részletességgel, nagyobb sűrűséggel, többféle ellenséggel és NPC-vel, valamint jobb vizuális hűséggel. Nem akartuk megszakítani azt, amit az első játékban csináltunk, mert az olyan jó fogadtatásra talált, de arra is törekedtünk, hogy továbbfejlesszük és javítsuk az élményt.”

„A generációs ugrás pontosan ezt tette lehetővé számunkra, és ennek köszönhetően igazi next-gen élményt kaptunk a Star Wars univerzumban.”

A Star Wars Jedi: Survivor öt évvel a Fallen Order eseményei után folytatja Cal Kestis történetét. „A Birodalom által száműzetésbe kényszerített Kestisnek új és régi fenyegetésekkel szemben kell védekeznie. Az utolsó Jedi lovagok egyikeként szembe kell néznie a galaxis legsötétebb időszakaival. Vajon meddig hajlandó elmenni, hogy megvédje magát, a legénységét és a Jedi Rend örökségét?”

Forrás: mp1st.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu