Néhány Hogwarts Legacy játékos nem éri el a maximális szintet

Pár Hogwarts Legacy játékos nem tudja elérni a maximális szintet, annak ellenére, hogy 100%-os teljesítést ért el, ami megakadályozza őket abban, hogy az összes eredményt feloldják.

 

A Hogwarts Legacy egy nyílt világú RPG, és tartalmaz egy szintlépési rendszert, képességfákat és egy felszerelési rendszert, hasonlóan más játékokhoz ebben a műfajban. A játékosok XP-t kapnak a Hogwarts Legacy világában jelen lévő különböző feladatok és tevékenységek elvégzéséért, és tovább növelhetik harci képességeiket, ha pontokat fektetnek be a tehetségfák egyikébe.

A Hogwarts Legacy öt képességfával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy fokozzák alapvető képességeiket, fejlesszék az egyes varázslatokat, javítsák a lopakodási képességeket és még sok más dolgot. A játékosok például befektethetik ezeket a pontokat, hogy növeljék a Wiggenweld bájital használatakor kapott HP mennyiségét, vagy hogy képessé váljanak arra, hogy egyszerre több ellenségen is használhassák az Acciót. A felhasználók a Hogwarts Legacyban szintlépéskor egy pontot kapnak, de úgy tűnik, hogy egy probléma megakadályozza, hogy néhány rajongó elérje a maximális szintet.

Egy Cacophonous_Euphoria nevű Reddit-felhasználó azt állítja, hogy nem tudja elérni a 40. szintet a Hogwarts Legacyban, annak ellenére, hogy 100%-os teljesítést ért el. A játékos megemlíti, hogy a Hogwarts Legacyban nincs semmi új feladat számukra, mivel a játék összes kihívását és küldetését teljesen teljesítették, és nem tudnak több XP-t szerezni a maximális szint eléréséhez. A felhasználó azt állítja, hogy csak két eredmény hiányzik a Roxfort Legacyben, az egyik a maximális szint eléréséért, a másik pedig az összes tehetségpont elköltéséért, így ez a probléma megakadályozza, hogy az összes eredményt feloldják.

Stuck at lvl 39 with 100% completion from HarryPotterGame

Ők jelentették a hibát, és úgy tűnik, hogy néhány más játékos is szembesült ezzel a problémával, mivel a játékosok a hozzászólásokban megvitatják annak lehetőségét, hogy Cacophonous_Euphoria lemaradt egy mellékes tartalomról. Az egyik felhasználó ugyanebbe a problémába ütközött, mivel a szintlépéshez szükséges ikon megtelt, de 39-nél ragadt, és nincs semmi más, amit teljesíthetnének, és nincs más módja az XP megszerzésének. A rajongók nem tudják egyszerűen legyőzni az ellenségeket, hogy több XP-t kapjanak, mivel úgy tűnik, hogy ez a Hogwarts Legacy kihívásrendszeréhez kötődik, amelyet a Reddit-posztoló már teljesített.

Egy másik játékos azt állítja, hogy ugyanezzel a problémával találkozott, de ők találtak egy extra mellékküldetést, a Portrait in a Pickle-t, ami végül lehetővé tette számukra, hogy elérjék a 40. szintet a Hogwarts Legacyban. Cacophonous_Euphoria azonban megismétli, hogy ők már az összes mellékküldetést teljesítették a Hogwarts Legacyban, így lehet, hogy csak egy bugról van szó az ő végigjátszásukban.

A Hogwarts Legacy már megjelent PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, a PS4 és Xbox One verziók április 4-én, a Switch port pedig július 25-én érkezik.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu