Assassin’s Creed Syndicate: hét év után is kap még foltot a játék!

Az Ubisoft több mint hét évvel a játék megjelenése után frissítést ad ki az Assassin’s Creed Syndicate-hez, hogy kijavítson egy kellemetlen problémát.

 

 

Az Ubisoft holnap, több mint hét évvel az akció-kalandjáték megjelenése után frissítést ad ki az Assassin’s Creed Syndicate-hez. Ritkán fordul elő, hogy egyjátékos játékok éveken át folyamatos támogatást kapjanak, de az Ubisoft ebben a tekintetben egyedülálló. Az Assassin’s Creed egy hatalmas népszerűségnek örvendő franchise, és a rajongók folyamatosan újranézik a sorozat régebbi játékait.

Az Assassin’s Creed Syndicate 2015-ben jelent meg, a 2014-es Assassin’s Creed Unity folytatásaként.

Annak ellenére, hogy az Assassin’s Creed Syndicate a franchise egyik legkínosabb kiadása, az Ubisoft még mindig azt szeretné, hogy 2023-ban és azon túl is széles körben elérhető legyen. Ezért február 23-án egy jelentős technikai problémát orvosló javítást ad ki a játékhoz. Az Assassin’s Creed Syndicate PlayStation 4-es verziója jelenleg „villódzó problémával” küzd, ha PlayStation 5-ön játsszák. Ez egyesek szerint játszhatatlanná teszi a játékot. Az új frissítés ezt a problémát hivatott megoldani.

Úgy tűnik, hogy az Ubisoftnak nincsenek más tervei a mai Assassin’s Creed Syndicate frissítéssel kapcsolatban. Nincs szó semmilyen más változásról, javításról vagy másról. Ez talán azt jelzi, hogy a PlayStation 5 villogása mennyire jelentős probléma. Habár ha ez egy ilyen jelentős probléma, akkor nem világos, hogy az Ubisoft miért nem javította ki a problémát korábban. Bár lehet, hogy lesznek egyéb változtatások is.

A játék utoljára nagyjából hat évvel ezelőtt kapott frissítést. A 2017 elején szállított 1.52-es címfrissítés a stabilitási problémákat orvosolta. Az ezt megelőző módosítások a PlayStation 4 Pro javításaira és a stabilitásra összpontosítottak.

Csak azért érdemes megemlíteni, hogy egyértelművé tegyük, az Assassin’s Creed Syndicate már régen túl van az aktív támogatás idején. Lehet, hogy azért tartott ilyen sokáig a játék PS5-ös javítása, mert a Ubisoftnál évek óta senki sem dolgozott a játékon.

Ami végső soron számít, hogy holnaptól az Assassin’s Creed Syndicate-nek zökkenőmentesen kell futnia PlayStation 5-ön. A Sony legújabb konzoljának tulajdonosai így újra átélhetik az Assassin’s Creed történetének egy kissé kevésbé kedvelt részét, és játszhatnak a sorozat történetének egy kulcsfontosságú részével. Lehet, hogy a Ubisoftnak erre nem lesz lehetősége, hiszen az Assassin’s Creed generációról generációra fejlődik, de nagyszerű, hogy most folytathatja ezt.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu