Harry Potter megérkezett az Elden Ringbe – egy Hogwarts Legacy-rajongó moddernek hála! [VIDEO]

A következő Elden Ring végigjátszásod során Harry Potter módjára seprűvel repülhetsz a Lands Between felett.

 

 

A Hogwarts Legacy – a Harry Potter univerzumában játszódó remek akció-kaland-RPG – egyik leghangulatosabb megoldása volt a seprűn repülés. Hatalmas szabadságot nyújt, és valószínűleg ezért is van az, hogy egy elkötelezett Elden Ring modding csapat gyorsan elhozta a Hogwarts Legacy varázsát a Lands Betweenbe.

A Garden of Eyes néven ismert moddercsapat a múlt héten adta ki a Patreon támogatói számára a Hogwarts Legacy témájú modcsomagját, számolt be róla a Kotaku.

A mod jelenlegi iterációja hét varázslatot csomagol egyenesen a játékból (köztük néhány főbenjáró átkot), egy dilis kinézetű Harry Potter-bőrt, egy Elder Wand fegyvert, és persze repülő seprűket.

A lenti bemutató videó alapján a seprűk tényleg úgy működnek, ahogyan azt reklámozták. Komoly kérdés, hogy a repülés ajándéka vajon megöl-e minden veszélyérzetet az Elden Ringben. A válasz valószínűleg igen, ha a rangos ellenségekről van szó, de a Hogwarts Legacyhoz hasonlóan a seprű lehetővé teszi azt is, hogy válogass, hogy mivel harcolsz, és milyen sorrendben fedezd fel a világot. Ez egy második vagy harmadik Elden Ring végigjátszáshoz is remek alapfeltevésnek hangzik.

Lefogadom, hogy néhány bossharc még izgalmasabbá válik a vertikalitással. A videó bemutatja, hogy a Starscourge Radahn (az Elden Ring egyik legmenőbb bossa) hogyan próbálja meg a levegőben lévő varázslókat egyenesen a seprűjükről lecsapni.

A hozzáadott varázslatok is jól néznek ki, különösen a Crucio átok, amely elkábítja az ellenséget azzal, hogy szó szerint a földre kényszeríti őket. Az Accio varázslat pedig feléd rántja a célpontokat. A többi Hogwarts Legacy alapelem, mint a Confringo vagy a Lumos nem tűnik ki az Elden Ring sokkal izgalmasabb varázslatlistája közül.

A Garden of Eyes tervezi a Roxfort Elden Ring mod bővítését, de vannak feltételek: ha a fenti bemutató videó eléri a 15 000 lájkot, a modderek azt ígérik, hogy további varázslatokat, seprűket és karaktereket adnak hozzá. Ha eléri a 30 000 lájkot, akkor „egy teljesen működőképes kviddics minijátékot” adnak hozzá, amire még a Hogwarts Legacy sem képes.

Hozzáférést kaphatsz ehhez a modhoz, valamint a teljes Garden of Eyes Elden Ring modlistához (beleértve egy hasonlóan lenyűgöző God of War csomagot, ha támogatod a Patreonon az 5 dolláros vagy magasabb szinten.

Forrás: Kotaku, Patreon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu