Throne and Liberty: kiadóra lelt az NCSoft Lineage MMO-ja

A Lineage folytatásának tekinthető Throne and Liberty kiadója egy termetes cég lesz.

 

Az MMORPG-k telített piacára készül a PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re tervezett Throne and Liberty, amit az Amazon Games fog kiadni Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Japánban. Cross-platform támogatással is rendelkezik az NCSoft játéka. Az Amazon jellemzése szerint a játék ötvözi a történetvezérelt kalandot és az akcióharcot. Egy hatalmas világba léphetünk, amelynek folyamatosan változó földrajzi és környezeti jellemzői megváltoztatják a játék menetét, játékmenetének alapját pedig a PvP és a PvE képezi. Állatokká változhatunk, hogy így a levegőben szállunk, vagy akár a víz alá merülhessünk, esetleg  az előnyünkre fordíthatjuk a harci állapotokat, ha a napfogyatkozást vagy az esőzést vetjük be, ugyanis a környzetbeli hatások is a képességeink között lesznek.

Az NCSoft hosszú múltra tekint vissza a világszerte kedvelt többjátékos franchise-ok fejlesztésében és kiadásában. Ezek közé tartozik a Lineage (ebben a franchise-ban játszódik a dél-koreai cég újgenerációs MMO-ja), az Aion, a Blade & Soul és a Guild Wars. A Throne and Liberty lesz közülük az első olyan, amely külső kiadóval együttműködve több régióban is meg fog jelenni, ugyanis eddig általában egyedül tették.

Christoph Hartmann, az Amazon Games alelnöke a sajtóközleményben így nyilatkozott: „Az NCSoft a világ legnépszerűbb és legrégebben futó online játékainak egyikét készítette, így nem meglepő, hogy a Throne and Liberty napjaink legjobban várt MMO-i közé tartozik. Az idővel élő és fejlődő játékok kiadása továbbra is stratégiánk kritikus része, és a világ legtehetségesebb fejlesztőitől származó, kiváló minőségű játékok szállítása üzleti tevékenységünk egyik sarokköve. Az elmúlt év során rengeteget tanultunk egy sikeres, globális léptékű élőszereplős játék kiadásáról és menedzseléséről, és készen állunk arra, hogy a Throne és Liberty játékosainak hihetetlen élményt nyújtsunk a megjelenéskor.”

Moonyoung Choi, az NCSoft vezető fejlesztési menedzsere hozzátette: „Az Amazon Games az egyik legmegbízhatóbb partner a masszív élőszavas játékok globális kiadásához, bizonyított szakértelemmel rendelkezik a műveletek, a lokalizáció, a marketing és a közösségi támogatás terén. A következő generációs zászlóshajó címünkhöz biztosak vagyunk benne, hogy ők a megfelelő kiadó, hogy a Throne And Liberty utánozhatatlan értékét és dinamikus, magával ragadó MMO-élményét világszerte eljuttassák a játékosokhoz.”

Csak azt még mindig nem tudják kibökni, hogy mikor jön a játék! A projektet először Lineage Eternal néven jelentették be 2011 novemberében…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu