Venom 3: már dolgozhatnak Tom Hardy antihősének újabb jelenésén?!

MOZI HÍREK – A Pókember-gonosztevő főszereplésével készült filmek a kritikusok körében nem szerepeltek jól, de a kasszáknál jól teljesítettek, így nem csoda, hogy készül a Venom 3.

 

 

Ő az egyik olyan karakter a Pókember-gonoszok galériájában, akit a Marvel falmászó képregényeinek olvasói a legjobban szeretnek. Ám a különböző filmes kitörései még ma sem arattak osztatlan sikert a közönség körében. Sem Sam Raimi Pókember 3. filmje, sem a Tom Hardy főszereplésével készült két Venom-szólófilm. Ennek ellenére a színész nem adja fel, és bejelentette, hogy a Venom 3 forgatásának előkészületei most kezdődtek el.

Méghozzá az Instagramon keresztül, ahol a Mad Max: A harag útjának sztárja bejelentette, hogy a film már a forgatás előtti fázisba lépett, ami néhány hónappal azelőtt történik, hogy nekilátnának a munkálatoknak.

Tette ezt úgy, hogy megosztott egy videót az első Venom egyik törölt jelenetéről, pontosabban egy olyan szekvenciáról, ahol Hardy Eddie Brock szerepében még csak próbálta megszokni a szimbiótát, amit magában hordozott, hordoz.

Egyelőre nincsenek részletek a filmről, sem megjelenési dátum, de Kelly Marcel, a két eddigi Venom-mozi forgatókönyvírója várhatóan debütál majd rendezőként.

Habár a filmeket a sajtóban és a kritikai oldalakon egyaránt eléggé lehúzták, jelenleg a Sony Pictures egyik legjövedelmezőbb IP-je. Az első Venom ugyanis 856 millió dollárt hozott, nagyjából annyit, mint a Pókember: Hazatérés. A Venom 2. – Vérontó, amely 2021-ben jelent meg, kevesebb bevételt hozott. Ám még így, 502 millió dolláros bevételével, is 2021. hetedik legnagyobb kasszasikerének számít.

Venomot a Marvel Pókember 2-ben láthatjuk majd idén.

Venom hamarosan Pókemberrel is szembenéz, méghozzá duplán, a PS5-re készülő Marvel’s Spider-Man 2-ben. A Sony néhány hete megerősítette, hogy a Peter Parker és Miles Morales főszereplésével készülő nyitott világú akció-videójáték még idén megjelenik. Azonban arról egyelőre nincs hír, hogy mikor tekinthetünk be bővebben a játékba.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu