Call of Duty 2023: a Modern Warfare II folytatása különálló játékként érkezne?

Hónapok óta keringtek pletykák arról, hogy 2023-ban nem lesz új Call of Duty játék. Azonban a közelmúltban megjelent Activision Blizzard eredménybeszámoló szerint valóban érkezik egy „teljes éves prémium kiadás” ebben az évben. Jason Schreier belsős információi szerint a következő Call of Duty játék a népszerű Modern Warfare II cím folytatása lesz, amely eredetileg egy jelentős fizetős bővítésként volt tervezve.

 

Bár aggodalmak voltak az rövid két éves fejlesztési idő miatt, a Sledgehammer Games egy tartalmas élményt készül nyújtani, amely tartalmazni fog egy új történeti kampányt, többjátékos térképeket és tartalmakat, valamint más funkciókat. A Modern Warfare II rajongói pedig örömmel hallhatják, hogy a játék tartalma átkerül az új címbe, így szilárd alapot biztosítva a fejlesztőknek.

Bár az új játék a Modern Warfare II folytatása lesz, nem fog Modern Warfare III néven jelentkezni. A játék különálló kiadásként kerül forgalomba, és hasonló térképeket és módokat tartalmaz majd, mint elődje.

Azonban a nagy kérdés mindenki számára az, hogy az új játék megosztja-e majd a játékosok bázisát, vagy zökkenőmentes átmenetet biztosít a két cím között. Bár a tervek változhatnak, Schreier belsős információi korábban megbízhatóak voltak, és a rajongók már izgatottan várják a Call of Duty 2023 megjelenését.

Az Infinity Ward és a Treyarch fejlesztői segítségével reménykednek abban, hogy a Sledgehammer Games minőségi játékot tud készíteni a szoros fejlesztési idő ellenére. Mint mindig, valószínűleg lesznek nehézségek, de a franchise rajongói kétségtelenül sorban állnak majd, hogy kezükbe vegyék a Call of Duty legújabb változatát.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu