Sokkal nagyobb durranás a Kokainmedve, mint várták

MOZI HÍREK – Iparági becslések 15 millió dollárra tették a Kokainmedve első hétvégi bevételét, az ámokfutó ragadozó azonban 23 milliót kaszált az észak-amerikai mozikban.

 

Ezzel beigazolódott az alkotók előfeltevése, hogy az 1985-ös megtörtént eset továbbgondolása nyerő ötlet, ha a film jól van megcsinálva.

1985-ben egy medve megette egy repülőről erdőbe pottyant kokainszállítmány jelentős részét, és elpusztult, a filmben viszont a nagy termetű ragadozó üldözőbe vesz mindenkit a kerek erdőben: természetjárókat, rendőröket és a drogbanda tagjait.

Nem kizárt, hogy a Kokainmedve sikere olyan filmek gyártását indítja el, amelyeknek módosult tudatállapotú fenevadak a főszereplői. Pár hete az új-zélandi rendőrség elfogott egy óceánon sodródó motorcsónakot három tonna kokainnal a fedélzetén, ennek nyomán az internet népe azon kezdett elmélkedni, hogy lám, megvan a kiindulópont a Kokaincápa című filmhez, ha már a Kokainmedve elkészült. A Kokainmedve rendezője, Elizabeth Banks értette a tréfát, és gyorsan azt mondta a People magazinnak, hogy szívesen megrendezné az újabb opuszt is, bukni biztosan nem lehet vele.

Nos, nem jó falra festeni az ördögöt, mert hamarosan jön ha nem is a kokaincápa, de a metamfetaminos alligátor. A Kokainmedve által felkínált ötletre természetesen az Asylum stúdió bukott rá, amely sikerfilmek alapján készít sírva röhögősen gagyi paródiákat. A beharangozott műremekben – The Attack of the Meth Gator – egy nagyvárosban pusztít a mocsárlakó hüllő.

Itt látható az Asylum twitteres, fenyegetésnek is beillő bejelentése az új produkcióról.

(Cocaine Bear – már a hazai mozikban!)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu