A ChatGPT megoldotta a Fortnite egy nagy rejtélyét!

Hiába, a ChatGPT példája is bizonyítja, hogy az AI, ha megfelelően használják, elengedhetetlenül fontos része lehet az életünknek.

 

 

A Fortnite tartalomkészítője, a Hypex a ChatGPT, egy mesterséges intelligencia szolgáltatást használta, hogy segítsen kitalálni a Fortnite legújabb, a következő szezont beharangozó rejtjelét.

Ami azt illeti, nem ez az első eset, hogy a Fortnite rejtélyes üzenetek tölt fel, amelyeket a közösségnek kell megfejtenie.

A legújabb üzenetet a hivatalos Fortnite Status Twitter-fiókján tették közzé. A tweetben egy számsorozat szerepel, majd egy státuszfrissítés, hogy mikor kezdődik a játék frissítése. Ezt követik a játék közelgő javításával kapcsolatos részletek.

Nem sokkal a tweet közzététele után Hypex bejelentette, hogy sikerült megfejtenie a kódot. A tweetben a ChatGPT-nek mond köszönetet, és elárulja, hogy a számkód valójában így szól: „CRACK THE CODE”. Bár ez a nyom egy kicsit homályos, mégis igazodik a Fortnite Most Wanted eseményéhez, amelynek témája a tolvajok és a rablásszerű tárgyak körül forog.

Ezeket a játékosok ingyenesen feloldhatják, ha február 28-ig teljesítenek bizonyos kihívásokat. Ez valószínűleg az első a sok teaser közül, amely a 4. fejezetre, a 2. évadra utal. Az új évad várhatóan valamikor március 8-a körül, a jelenlegi szezon utolsó napja után fog megjelenni.

A ChatGPT egy tavaly év végén létrehozott mesterséges intelligencia szolgáltatás, amelyet különböző dolgokra lehet használni, például kérdések megválaszolására, hibák kijavítására, történetek írására és sok másra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu