Lemezes kiadást is kap a Lies of P [VIDEO]

A Neowiz elintézte, hogy a Souls-klón Pinokkió-történetet akár a polcunkra is feltehessük.

 

Megállapodás született a Fireshine Gamesszel, hogy a Lies of P-ből lemezes, bolti kiadás is készüljön Észak-Amerikában és Európában, de a trendeket követve csak a konzolos változatokból lesz ilyen. Szóval PC-n ne keressük (pedig azért annak is lenne értelme…), csak PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nem is og később jönni a digitális változatnál, hanem egyszerre találhatjuk meg a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on és a Steamen, mint a boltokban…

„A Pinocchio ismert története által inspirált Lies of P egy Souls-klón akciójáték, amely egy sötét Belle Epoque világban játszódik. A játékosoknak a P bábu szerepében kell végigkanyarogniuk Krat romos városának utcáin, fegyvereket készíteniük a világban található anyagokból, és kapcsolatba lépniük azzal a maradék néhány emberrel, akik képesek túlélni ebben a pokolvilágban. Minél több hazugságot mondanak, annál emberibbé válnak a játékosok, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Tapasztaljuk meg a mélyreható narratív döntéseket és a mélyen testreszabható karakterfejlődést, miközben P-t irányítjuk az emberré válás könyörtelen útján. A játékosok által nagyon várt Lies of P-t a 2022-es gamescom Opening Night Live-on a „Legkeresettebb Sony PlayStation-játéknak” választották, és a 2022-es gamescom díjátadón a „Legjobb akció-kalandjáték” és a „Legjobb szerepjáték” díját kapta,” írta a Fireshine Games a játékról.

Sarah Hoeksma, a Fireshine Games marketingigazgatója a sajtóközleményben így nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Neowizzel együttműködve még ebben az évben megjelentetjük a Lies of P lemezes változatát a nyugati piacokon. A 2023-as év egyik legjobban várt játékaként alig várjuk, hogy a játékosok beleléphessenek egy klasszikus mese e mélyen sötét változatába, és átélhessék a rájuk váró kalandot.”

A Lies of P tehát augusztusban a konzolokra lemezes változatban is megjelenik, de digitálisan is megtalálhatjuk PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu