Megrendezték a Gamer’s Choice díjátadót, egymásnak feszült a két játéklegenda: a God of War Ragnarok és az Elden Ring! Vajon ki nyert?

Az Elden Ring szinte minden kritikusi díjat elnyert, de vajon sikerült-e az első helyet megszerezni a PlayStation közösség szavazatai alapján a Gamer’s Choice díjátadón a God of War Ragnarokkal szemben?

 

Az eredmény meglepő, a God of War Ragnarok megelőzte az Elden Ringet és elnyerte a legjobb PS5 játék díját a 2022-es Gamer’s Choice díjátadón.”

A Sony Santa Monica stúdió által készített God of War Ragnarok játék megnyerte a legjobb PS5 játék kategóriát a 2022-es Gamer’s Choice díjátadón. Az Elden Ring, a Horizon Forbidden West és a Ghost of Tsushima is versenyzett a címért, de végül a God of War Ragnarok nyerte el az első helyet.

Bár az Elden Ring szinte minden kritikusi díjat elnyert, a PlayStation közösség a God of War Ragnarok mellett tette le a voksát. A játékot a kiváló grafika, a lenyűgöző történet és a változatos játékmenet tette igazán népszerűvé.

A God of War Ragnarok a korábbi részek folytatása, amelyben Kratos, a főszereplő Skandináviában harcol az istenek ellen. A játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy felfedezzék az északi mitológiát és harcoljanak a különböző istenekkel.

A Gamer’s Choice díjatadó a játékosok szavazatai alapján választja ki a legjobb játékokat az adott évben. A 2022-es díjátadón négy kategóriában hirdettek győztest: a legjobb DualSense vezérlő használatában, az indie játékok között, a legjobb grafikában és a legjobb PS5 játékban.

Forrás:  PlayStation LifeStyle

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu