Kész a magyar Mandalóri páncélja – 2 évnyi munka a háta mögött!

MOZI HÍREK – Egy magyar rajongó több mint 2 évig dolgozott a Mandalóri jelmezén, melyet most bemutatnak az új évad premierjén. Kézzel varrott bőr, 3D nyomtatás és alumínium töltények alkotják az elképesztően részletes és valósághű páncélt.

 

Zsikla Gergely, a megszállott Star Wars rajongó, tíz éve cosplayezik. Az első évad alatt elkezdte dolgozni a Mandalóri jelmezén, melynek elkészítése két évet vett igénybe. Az egyedi és összetett jelmez részletei között kézzel varrott bőr, alumínium töltények és 3D nyomtatott páncéldarabok találhatók. Az eredmény egy teljesen részletes és valósághű páncél, amely hasonlóan néz ki, mint az eredeti Mandalóri jelmez a filmben.

Az új Mandalóri jelmezt Gergely a Premier Kultcafé által szervezett Mandalóri harmadik évadának premierjén mutatta be. A rajongók nagy örömmel üdvözölték a páncél megjelenését. Az elkészült jelmezt Gergely már fel is használta, hogy beteg gyerekeknek mosolyt csaljon az arcukra. A 501-es légió helyi tagjaként Gergely és más rajongók világszerte részt vesznek jótékonysági eseményeken, hogy a Star Wars rajongóival együtt összekapcsolódjanak és segítsenek a közösségnek.

Egy ilyen jelmez elkészítése hosszú és részletes folyamat, és a végén valami olyan áll elő, amely teljes mértékben megfelel a filmhű cosplay minden apró részletének. A kész jelmez pontosan meghatározza, hogy minden részlet milyen legyen, hogy a jelmez viselője minél inkább hasonlítson az eredeti filmbéli karakterre.

Az új jelmez bemutatója után Gergely örömmel csatlakozott a rajongókhoz, hogy megünnepelje az új Mandalóri évad premierjét. Az új Mandalóri jelmez Gergely és a rajongók számára egy újabb lehetőség, hogy megmutassák, mennyire szeretik a Csillagok háborúját és a Mandalóri sorozatot.

A mandalóri harmadik évada Din Djarin és a gyermek, Grogu történetének folytatását meséli el. A nyolc epizódból álló, Emmy®-díjas sorozat első epizódja március 1-től érhető el, kizárólag a Disney+on.

Forrás: Noguchi

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu