Trilógiát szeretne a Star Wars Jedi: Survivor rendezője

Mivel ez a játék a második lesz (az első a Star Wars Jedi: Fallen Order volt), a Respawn lényegében kifejezte, hogy még egy játékot meg szeretnének csinálni ezután a Csillagok háborúja licencben.

 

A 2019 végén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order sikeres volt (annyira, hogy az Electronic Arts kivette a fejét a homokból, mert akkoriban a kiadó kb. mindenbe bele akarta erőltetni az élő szolgáltatásos, live service modellt, és ez ártott a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztésének is), így nem csoda, hogy Andrew Wilson megbízta a Respawn Entertainmentet a folytatással is. A Respawn bizonyítja, hogy hiába állítanak mást a kiadók és a csak pénzt látó öltönyösök, továbbra sem lehet figyelmen kívül hagyni a keresletet az egyjátékos játékok iránt.

„Mindig is trilógiaként szerettem volna látni [a Star Wars Jedi játékokat]. Hogyan tudjuk Cal-t és a legénységet új helyekre vinni túl azon, amit az első játékban csináltunk? Elég jó elképzelésünk volt arról, hogy hová terveztük a Survivor helyszínét, mi lesz a tét, mi lesz a játék hangvétele, mivel fog Cal szembeszállni, és hogy a stáb hogyan fog ebbe beleszólni. És vannak ötleteink, hogy mit tehetnénk ezen túl is,” nyilatkozta az IGN-nek Stig Asmussen, a Star Wars Jedi: Survivor rendezője, aki szerint ha az Electronic Arts lehetővé tenné számukra a trilógia elkészültét, akkor ahhoz a játékhoz az Unreal Engine 5-öt alkalmazná a Respawn.

A Star Wars Jedi: Survivor amúgy kisebb halasztáson esett át, így az Electronic Arts nem március 17-én fogja kiadni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re a játékot, hanem április 28-án, és a Respawn Entertainment szerint a plusz másfél hónap során finomhangolást végeznek, továbbá megpróbálják a lehető legtöbb bugot eltávolítani Cal történetének folytatásából. Így talán el tudja érni a minőségileg kitűzött szívonalat a játék.

Reméljük, hogy így is lesz. Sokat már nem kell várni.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu