Super Mario Bros.: A film: sokan savazták Chris Pratt kiválasztását, de a rendező szerint a színész tökéletes Mario hangjára!

MOZI HÍREK – A Super Mario Bros.: A film rajongói erősen kritizálták, hogy Chris Pratt adja Mario hangját az új animációs filmben, azonban a rendező szerint a színész tökéletes választás egy olyan kétkezi munkásból lett hős szerepére, mint Mario.

 

A Nintendo egyik legemblematikusabb játékszériája, a Mario, hamarosan animációs filmben jelenik meg, ahol a szereplők hangját híres színészek kölcsönzik. Azonban a Super Mario Bros.: A film első előzetese miatt sok rajongó kritizálta, hogy Chris Pratt adja a bajszos szerelő hangját. Korábban ugyanis azt lehetett hallani, hogy a színész valamiféle különleges, olasz akcentust dolgozott ki a szerep kedvéért, az előzetesben viszont a megszokott Pratt kiejtéssel szólal meg Mario.

A film egyik rendezője, Aaron Horvath azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy nincs itt semmi furcsaság, Mario és Luigi ugyanis olasz származású brooklyni fickók, így Pratt tökéletesen hozta azt, amit elvártak tőle. Horvath azt is elmondta, hogy az egész film autentikus nintendós Super Mario élményt nyújt majd, a Nintendo közreműködésével.

A játékok jellemzően nem nevezhetőek sztori- vagy karakterközpontúnak, ezért az adaptáció készítőinek másképp kellett megközelíteniük a karaktereket és a történetet. Horvath szerint Mario évtizedek óta tartó kalandjait az a játékos élmény ihlette, hogy ha valaki játék közben nem adja fel, akkor Mario nyer. Ez a játékos élmény pedig átültetődött a filmes karakterbe is.

Végül Horvath megvédte Pratt castingját, mondván, hogy a színész nagyon jó egy olyan kétkezi munkásból lett, csupaszív hős szerepére, mint Mario, ezért tökéletes választás a filmükben bemutatott karakter megformálására.

A Super Mario Bros.: A film április 6-án érkezik meg a magyar mozikba. A szinkronban Charlie Day szólaltatja meg Luigit, Anya Taylor-Joy kölcsönzi Peach hercegnő hangját, Jack Black Bowserét alakítja, Keegan-Michael Key Toad hangját adja, míg Seth Rogen Donkey Kongot alakítja. A rajongók tehát számos ismert színész hangját hallhatják majd a Super Mario Bros.: A filmben.

Forrás: Total Film

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu