Willem Dafoe különös kérése: Emma Stone hússzor pofozta fel egy Magyarországon játszódó sci-fi horror forgatásán!

MOZI HÍREK – Willem Dafoe a színészi hivatás igazi elkötelezettje, és Emma Stone erről most először mesélt. A két színész két filmben dolgozott együtt, és Dafoe arra kérte Stone-t, hogy verte pofon az arcát a jelenet kedvéért. Az egyetlen kikötése az volt, hogy Stone üssön igazán.

 

Willem Dafoe azon kívánta, hogy Emma Stone legalább hússzor pofon vágja meg, még akkor is, ha ez nem kerül a kamerák elé. A színész erre azért kérte a színésznőt, mert szerinte ez hitelesíti a jelenetet. Az esetről Stone beszélt a The New York Timesnak adott interjújában, és elmondta, hogy elsőre meglepődött, amikor Dafoe kérte, hogy üsse meg, de a végén mindkettejüknek megvolt a maga módja, hogy belemélyedjenek a szerepükbe.

Dafoe és Stone a Poor Things című film forgatásán dolgoztak együtt, ami egy 19. századi Magyarországon játszódó sci-fi horror. A filmet Yorgos Lanthimos rendezte, aki korábban már dolgozott Stone-nal az Egy szent szarvas meggyilkolása és A kedvenc című filmekben.

A cikkben Stone arról is beszélt, hogy Dafoe gyakran jelen van a forgatáson olyankor is, amikor nincs szerepe a jelenetben. Például, amikor Stone ad neki egy pofont, Dafoe ragaszkodik hozzá, hogy jelen legyen, hogy hitelesnek tűnjön a jelenet. Stone szerint Dafoe-nak nincs szüksége arra, hogy mindenki a figyelmére összpontosítson, mert már régóta dolgozik a színészeti szakmában, és számára a szerep és a csapatmunka a legfontosabbak.

Dafoe maga is beszélt a színészethez való hozzáállásáról, és elmondta, hogy az évek során változott az elképzelése. Kezdetben extrovertált volt, és figyelmet akart magára vonni, de ahogy idősödött és elmélyült a szakmában, egyre inkább belső élményként tekintett rá. „Egy spirituális dologgá vált, hogy megtaláljam a kapcsolódási pontot mindennel” – mondta Dafoe.

Forrás: New York Times

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu