Skyshowtime: új exkluzív sorozat érkezik, a Fatal attraction idén tavasszal már streamelhető

MOZI HÍREK – A Joshua Jackson és Lizzy Caplan főszereplésével készült, nyolc epizódból álló sorozat idén tavasszal kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető.

 

Paramount Television Studios és az Amblin Television által bemutatott Fatal Attraction a klasszikus pszichoszexuális thriller és a 80-as évek kulturális hangulatának mély újragondolása. Az új sorozat a végzetes vonzerő, valamint a házasság és a hűtlenség időtlen témáit vizsgálja az erős nőkhöz kapcsolódó modern attitűdök, a személyiségzavarok és a kényszerkontroll lencséjén keresztül.

A sorozatban a Dan Gallaghert alakító Joshua Jackson és az Alex Forrestet alakító Lizzy Caplan mellett Amanda Peet mint Beth Gallagher, Alyssa Jirrels mint Ellen Gallagher, Toby Huss mint Mike Gerard, Reno Wilson mint Earl Booker nyomozó és Brian Goodman mint Arthur Tomlinson tűnik fel.

Alexandra Cunningham (Aljas JohnDr Chance) íróként, showrunnerként és vezető producerként dolgozik a sorozaton Kevin J. Hynes (Perry Mason) társíró és vezető producer mellett. Az Amblin Television vezető producerei Darryl Frank és Justin, Silver Tree pedig öt epizód rendezőjeként és a sorozat vezető producereként tevékenykedik.

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető az előfizetők számára a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

Korlátozott ideig a www.skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevő előfizetők 1999 forint helyett csak 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon.

A SkyShowtime „Fél áron Örökre” ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu