Ez a Hogwarts Legacy rajongó elképesztő módon alkotta meg a játék ikonikus tárgyait!

Egy Hogwarts Legacy-játékos a valóságban is lenyűgöző részletességgel alkotja újra a játék néhány ikonikus pálcáját és pálcamarkolatát.

 

 

A varázsvilágban a pálcák fontos részét képezik egy boszorkány vagy varázsló identitásának. A Hogwarts Legacy egyik rajongója a valóságban is újrateremtette a játék néhány ikonikus pálcáját. Az egyik első dolog, amit a játékosok tesznek, amint megérkeznek Roxmortsba, hogy Ollivandernél kiválasztják a pálcájukat. Ellentétben a játékban található számos öltözékkel, a játék elején kiválasztott pálca követi a főszereplőt a játék végéig.

Habár a Hogwarts Legacyban a pálcák vizuálisan nem olyan változatosak, mint ahogy azt néhány Harry Potter-rajongó remélte, a játékban található, testre szabható pálcamarkolatok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden suhintás és suhintás személyes hangulattal gazdagodjon.

Egy MythicalBear79 nevű Hogwarts Legacy játékosnak támadt az az ötlete, hogy fogjon néhányat a játékban található pálcanyelekből és pálcákból, és egy 3D nyomtató segítségével készítse el őket a valóságban. Az eredményt a játék hivatalos subredditjén tették közzé. Elég sokat elmond a kész pálcákról, hogy rengeteg rajongó boldogan jelezte, hogy szívesen megvenné a replikáit.

Fentről lefelé haladva a pálcák valószínűleg a Stalk, Spiral és Ringed kivitelűek. A markolatok pedig az Arrow, a Corkscrew és a Imperial típusúak, egyedi színösszeállítással. A játék már rendelkezik néhány elképesztő moddal. Egyik például hozzáadja a játékhoz a bodzapálcát. Ám az Avalanche Software által készített pálcák eredeti dizájnjai elbűvölőek és könnyen illeszkednek a varázsvilág esztétikájához.

Sajnos az Avalanche Software szűkszavúan nyilatkozott a jövőbeli tartalmakról, és jelenleg nem tervez DLC-t a Hogwarts Legacyhoz, a játék megjelenése óta elért kereskedelmi siker azt sugallja, hogy a Warner Bros. Interactive számíthat az Avalanche Software-re egy még jobb folytatásban.

Az idő majd megmutatja, hogy a Hogwarts Legacy a jövőben teljes értékű franchise-zá válik-e. Egyelőre azonban a rajongók kétségkívül továbbra is élvezhetik az izgalmas pálcás harcokat, amelyek olyan élvezetessé tették a játékot. Az pedig szintén csupán idő kérdése, mikor árasztják el a cosplay-piacokat az ilyen, a játék ihlette minőségi reprodukciók.

Forrás: Reddit

Hogwarts legacy wands I’m making with my 3d printer from HarryPotterGame

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu