A legesélyesebbnek tartott James Bond-jelölt talán versenyben sem volt?!

MOZI HÍREK – Az egyik pletykált James Bond-jelölt bevallotta, hogy soha nem volt versenyben, hogy Daniel Craig helyére lépjen a következő 007-es szerepében.

 

 

Idris Elba színészt már régóta javasolják James Bond ikonikus szerepére, most, hogy Daniel Craig visszavonult. Az igazság azonban az, hogy az esetleges tárgyalások nem voltak annyira hivatalosak.

Craig fenomenális pályát futott be James Bondként, az instant-klasszikus Casino Royale-tól a szívszorító befejezésig, a Nincs idő meghalniig, de egyelőre nincs hivatalos hír arról, hogy ki veszi át a köpenyt.

A The Guardian szerint Elba még mindig folyamatosan kap kérdéseket a jól beszélő, nyájas kémről. Azonban már túl van rajta. Kijelentette, hogy vonzódik a Bond-franchise-hoz. Sőt, azt is hozzátette, hogy jóban van a 007-es producereivel. De hangsúlyozta, hogy minden, ami kiszivárgott ezzel kapcsolatban, csak pletyka. „Nem tudok [a producerek] nevében beszélni, de az én szemszögemből nézve soha nem volt semmiféle igazság egyikben sem. Ez egy bók, és megtiszteltetés – de nem igaz”.

Az Elbával kapcsolatos James Bond szereposztási pletykák túlnyomórészt rajongói spekulációk és vágyálmok tömkelegei voltak. Még ha ezek elég is ahhoz, hogy Tobey Maguire-t visszahozzák Pókemberként és Michael Keatont Batmanként, valószínűleg nem ezek fogják meghatározni, hogy ki váltja Daniel Craiget a következő 007-es szerepében. Elba egyébként is nagyon elfoglalt, egy DCU-projekttől kezdve a Cyberpunk 2077-ig mindenféle projektben játszik.

Szóval, ki lesz az? Ugyanannyi találgatás, mint ami Elbát körülvette, övezi Aaron Taylor-Johnsont is. Ott van a Kingsman-filmek Taron Egertonja és Bridgerton Regé-Jean Page-je. E három színész közül bármelyik kielégítené a rajongókat. Ráadásul nem is sürgős az új James Bond. A legtöbbször Craig-et a karakter szerepében jól fogadták, még ha nem is minden filmje aratott hasonló fogadtatást. Viszont a producerek jelezték, hogy most egy fiatalabb színészt látnának legszívesebben a szerepben.

Ennek ellenére a rajongók lelkesedése nem csillapodhat, ameddig ki nem derül, ki ölti majd fel James Bond elegáns öltönyét legközelebb.

Egyelőre csak azt érezzük biztosnak, hogy nem Elba fog a kamera felé pördülni és egyetlen lövést leadni, hiszen ő akkor sem akarná a Bond-szerepet, ha felajánlanák neki. Legalább az Elba-rajongók bármelyik közelmúltbeli és közelgő projektből válogathatnak, hiszen Walther PPK-val vagy anélkül, ő az egyik legfoglalkoztatottabb előadó a filmiparban. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, ki lesz a befutó!

Forrás: The Guardian

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu