James Gunn fontos részletet erősített meg A galaxis őrzői 3-ból!

MOZI HÍREK – A galaxis őrzői 3. etapja többet kér majd a nézőktől, mint James Gunn Marvel stúdió-trilógiájának előző három filmje.

 

 

Közeledik James Gunn A galaxis őrzői: 3. rész című filmje, amelyben a rajongók utoljára láthatják együtt a kozmikus különcöket. Most Gunn megerősítette, hogy a film lesz a sorozat leghosszabb mozija.

A Thor: Szerelem és mennydörgés és A galaxis őrzői ünnepi különkiadás eseményei után A galaxis őrzői 3-ban Peter Quill – még mindig Gamora elvesztése után – összegyűjti a különcök csapatát, hogy újabb küldetésre induljanak az univerzum és egyikük védelmében. A forgatás 2021 novemberében kezdődött és tavaly május elejéig tartott. A filmben izgalmas új hősök és gonosztevők is bemutatkoznak, köztük Will Poulter Adam Warlockja és a „High Evolutionary”, Chukwudi Iwuji alakításában.

Az Instagramon Gunn válaszolt a rajongók kérdéseire A galaxis őrzői Vol. 3-mal kapcsolatban, és megosztotta, hogy ez lesz a trilógia leghosszabb része.

„Hosszabb, mint az 1. és 2.” – írta, de a pontos időtartamot nem részletezte. Az első A galaxis őrzői-film 2 óra 2 perces, míg a 2. rész 2 óra 17 perces, így a rajongóknak talán ez adhat némi támpontot, hogy milyen hosszú lesz a 3. kötet.

Gunn egyszer már kijelentette, hogy a harmadik résszel nem lesz könnyű dolga, de bízik benne, hogy A galaxis őrzői 3 elkerülheti a trilógia átkát. Elismeri, hogy a filmtrilógiák harmadik fejezetei gyakran nem tudják megragadni a célt. Ugyanakkor Gunn úgy véli, A galaxis őrzői 3 elég új történetet nyújt ahhoz, hogy megfeleljen a közönség elvárásainak.

Külön kiemelte Mordály háttértörténetét, mint az egyik fő okot, amiért be akarta fejezni A galaxis őrzői trilógiát.

A galaxis őrzői Vol. 3 főszereplői: Chris Pratt mint Peter Quill/Star-Lord. Zoe Saldana mint Gamora, Karen Gillan mint Nebula. Bradley Cooper mint Mordály, Dave Bautista pedig Drax, a pusztító. Vin Diesel visszatér Grootként. Pom Klementieff Mantis, Elizabeth Debicki mint Ayesha. Sean Gunn mint Kraglin Obfonteri. Sylvester Stallone mint Stakar Ogord és Maria Bakalova mint Cosmo, az űrkutya.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu