Robotzsaru elcsúszott a gépolajon: csúszik a RoboCop: Rogue City! [VIDEO]

Ha ezzel a Nacon és a Terminator: Resistance-szel komolyan meglepetést okozó Teyon (akik ezt megelőzőleg a Rambo: The Video Game-mel produkáltak megkérdőjelezhető terméket…) képes lesz köröket verni a 2003-as Titus-féle játékadaptációra a licenszből, akkor nyugodtan halasszák csak…

 

A Nacon a minap közvetítést tartott, amiben több, készülő játékát mutatta meg. Ilyen volt a RoboCop: Rogue City is, amiről ezt a jellemzést adta a kiadó: „Légy te az ikonikus, részben ember, részben gép, részben zsaru hős, aki megpróbál igazságot szolgáltatni a veszélyes, bűnözéssel teli Old Detroit utcáin. A megbízható Auto-9-eddel, a gyárilag teremtett erőddel, a rendőrségen szerzett sokéves tapasztalattal és a rendelkezésedre álló különféle eszközökkel felfegyverkezve harcolsz majd azokkal az erőkkel, amelyek az otthonodnak nevezett várost akarják elpusztítani egy teljesen új, belső nézetes, robbanásveszélyes vadászatban az igazságért. Te döntesz arról, hogy miképp teljesíted az elsődleges küldetéseket, de a történet kibontakozása során légy óvatos, mert a korrupció és a kapzsiság nem ismer határoklat. Készülj fel arra, hogy védd az ártatlanokat és tartasd be a törvényeket.”

A játékmenetet áttekintő videó alapján joggal remélhetjük, hogy a 2003-as, csapnivalóan rossz RoboCop-játékot messze le fogja hagyni a Teyon. (Abban ugyanis ha nem vagyunk szerencsések, egy ellenfél képes egyetlen támadással 100 HP-ról és pajzsról halálos lenni még normal nehézségi szinten is, és ha ezt úgy időzíti, hogy pont akkor kap arcba minket, amikor egy ajtót nyitunk, az nagyon is bosszantó tud lenni!) Robotzsaru hangja még szokatlan a Titus régi játéka után, mert itt nem olyan gépies a hangzás. Talán megszokjuk.

A RoboCop: Rogue City eddig júniusra volt tervezve, de a Nacon áttolta a megjelenést szeptemberre PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, illetve PC-n (Steam, Epic Games Store). A videó nem tesz említést a Nintendo Switch portról. Úgy tűnik, hogy ezt a változatot törölte a Nacon és a Teyon. Talán jobb is így.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu