Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: először látjuk működésben [VIDEO]

A Pendulo Studios (akiktől például a Blacksad: Under The Skint láthattuk korábban) és a Microids végre közelebbi betekintést nyújtott Hergé hagyatékának megjátékosításába.

 

A Hergé által készített és világszerte több mint 275 millió példányban eladott Tintin kalandjai című sorozat ikonikus kalandja által inspirált új videojátékban a Tintinimaginatio és a Microids dinamikus koprodukciójának köszönhetően a híres pufók riporter visszatér az interaktív szórakoztatás világába. A Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh-ban a híres riporter és hűséges társa, Snowy ((vagy ha magyarul kéne leírni, Milu) rendkívüli kalandokba keveredik. Miután a Földközi-tengeren hajókázás közben találkozik Sarcophagus (Szarkofág) professzorral, a híres riporter elindul, hogy megkeresse Kih-Oskh fáraó sírját. Vajon milyen sötét titkokat rejt a sír? Egyiptomtól Arábián át Indiáig utazva Tintin és Milu végül egy gigantikus kábítószer-kereskedelmi hálózat után nyomoz az egész Keleten.

A Tintin-univerzum minden aspektusát felvonultató, Herge nagyszerű alkotói örökségéhez tartozó, fordulatokkal teli történetben a Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh a titokzatos Egyiptom és más, végtelen szépségű országok szívébe vezet bennünket. A kaland- és nyomozós játékok legjobb elemeit ötvözőve arra invitál, hogy öltözzünk be nyomozónak/riporternek. Kutassunk, szivárogjunk be, hogy nyomokat találjunk, és oldjuk meg a rejtélyeket a videós jelenetekkel gazdagított nyomozati párbeszédek, beszivárgási fázisok, vagy akár repülőgépes és autós üldözések segítségével. A Microids szerint a ajáték egyedi és innovatív játékmenetet kínál, hogy mindenki igazi riporterként élhesse át a kalandot.

A Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh (vajon az ő szivarjainak mi köze van a kábítószer-kereskedelemhez…?) valamikor az idei év folyamán fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch/re. Mivel a Microids előszeretettel karolja fel a frankofón licenszeket (a Hupikék Törpikék, Blacksad, vagy régebben Poirot is mind francia nyelvterületről származik!), csak idő kérdése volt, hogy Tintinből mikor hoznak össze valamit. Remélhetőleg most nem lesz gyenge az angol szinkron a franciához képest (a Blacksad: Under The Skin ugyanis ebbe a hibába esett).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu