A Diablo IV érkezhet Xbox Game Passra?! Rod Fergusson válaszolt

A Diablo IV nyílt bétájának közeledtével a Blizzard munkatársa, Rod Fergusson foglalkozik a legújabb pletykákkal, amelyek szerint a játék Xbox Game Passra is érkezik.

 

 

A Diablo IV nyílt bétaidőszakának közeledtével a Blizzard vezető alelnöke, Rod Fergusson válaszol a neten keringő pletykákra. Legutóbb arra reagált, hogy a Blizzard akció-RPG-je Xbox Game Passra is érkezhet. A játék megjelenés még mindig júniusra van ütemezve, de a rajongók végre kipróbálhatják, köszönhetően a március végi nyílt béta-időszaknak.

Mindeközben a Microsoft folytatja az Activision Blizzard megvásárlására tett kísérletét, és bár úgy tűnik, hogy bármilyen megoldás még mindig messze van, ez nem akadályozta meg a Microsoftot abban, hogy megtervezze a jövőjét néhány nagy franchise-zal, mint például a Call of Duty és a fent említett Diablo.

Tavaly a Microsoft még azzal is kecsegtetett, hogy az Activision Blizzard főbb játékai bekerülnek a Game Passba. Ez sokakat arra engedett következtetni, hogy a még meg nem jelent Diablo IV is követheti a trendet.

Rod Fergusson igyekezett tisztázni a dolgokat. Twitter-fiókján keresztül egyenesen a Diablo IV körüli spekulációkkal és pletykákkal foglalkozott. Bár elismerte, hogy nagyszerű volt látni az Open Beta körüli izgalmat, megerősítette, hogy az utóbbi időben sok kérdés merült fel a játékkal és az Xbox Game Pass-szal kapcsolatban. Jelen állás szerint a Blizzard nem tervezi, hogy a Diablo IV-et a Game Passon megjelentetni. Így a rajongók egyelőre kénytelen lesznek egy saját példányt beszerezni a játékhoz.

Természetesen a dolgok megváltozhatnak, ha a Microsoft az Activision Blizzard felvásárlására vonatkozó megállapodása a következő hónapokban létrejön. Egyelőre azonban Fergusson megerősítése végleg pontot tesz erre a pletykára.

Fergusson az online játék közben megragadta az alkalmat, hogy válaszoljon néhány további kérdésre is a bétával kapcsolatban, megerősítette a különböző platformok közötti keresztjátékot, valamint beszélt a nemrég bejelentett KFC crossover promócióról.

A Diablo IV júniusi megjelenési dátuma úgy tűnik, megosztotta a rajongók egy részét. A Blizzard máris megalapozta az elvárásokat azzal, hogy bejelentette, hogy a set itemek, azaz a szinergiát és a több felszereléssel nagyobb erőt nyújtó felszerelések nem lesznek elérhetőek a megjelenéskor. Nem mellesleg a cím nagy érdeklődéssel várt játékokkal együtt jelenik meg. Olyanokkal, mint a Final Fantasy XVI, a Street Fighter 6; néhány héttel a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom után.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu