Egy eddig exkluzív, szuper Nintendo Switch JRPG hamarosan az Xbox Game Pass-ba kerülne?!

Ha szereted az RPG-ket, akkor van egy jó hírünk: egy új pletyka szerint egy Nintendo Switch exkluzív cím hamarosan több platformra is megjelenik, és amikor ez megtörténik, azonnal hozzáadódik az Xbox Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate könyvtárához. De melyik ez a játék? Olvass tovább, és megtudod!

 

A pletyka forrása a Twitter felhasználó Sn0w1n, aki korábban már több hírt és szivárgást is közölt. Más szóval, ezt egy csipet sóval kell kezelni, de ha igaz, akkor ez egy nagy dobás lenne az Xbox részéről.

A játék nem más, mint a Shin Megami Tensei V – egy RPG játék, amit a Sega adott ki és az Atlus fejlesztett ki. Utóbbi stúdió leginkább a Persona sorozatról ismert. A játék 2021 november 11-én jelent meg Nintendo Switch-re, és 2022 áprilisáig több mint egymillió példányt adott el. A kritikusok is imádták: 84 pontot kapott a Metacriticen.

A játékban egy modern nap végén Tokióban sétáló főhősünket egy váratlan esemény miatt eltemetve és eszméletlenül találjuk. Egy új Tokióban ébred fel, egy apokalipszis által pusztított pusztaságban, amit most Da’at-nak hívnak. Itt találkozik egy megmentővel, akivel összeolvadnak egy olyan lényyé sem embernek sem démonnak: Nahobino-nak. Újonnan szerzett erejével a főhős Da’at-on keresztül kalandozik – egy rejtélyes birodalomban tele mítoszi istenségekkel és démoni zsarnokokkal – akik állandó küzdelemben állnak a túlélésért. Válaszokat keresve a főhősnek saját útját kell kovácsolnia a fény és sötétség közötti harcban – hogy eldöntse a világ sorsát.

A pletyka szerint a Shin Megami Tensei V több platformra is megjelenik, és erről a hírről a Shin Megami Tensei 30. évfordulós eseményen fognak beszámolni május 5-e és 6-a között. Hogy mikor fog megjelenni más platformokon a játék, arról a pletyka nem szól, de azt említi, hogy az Xbox Game Pass első napos kiadásáról van szó.

Ez azt jelenti, hogy ha előfizetsz az Xbox Game Pass vagy az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra (amelyek havonta 10 illetve 15 dollárba kerülnek), akkor játszhatsz ezzel a fantasztikus RPG-vel anélkül, hogy külön meg kellene venned. Ez pedig nem semmi ajánlat!

Persze mindez csak pletyka egyelőre, így nem biztos, hogy igaz. De ha igen, akkor ez nagyon jó hír lenne az Xbox Game Pass RPG rajongóinak.

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu