Ghostwire: Tokyo: a Spider’s Thread frissítéssel jön az Xbox Series port [VIDEO]

Csak idő kérdése volt, hogy a Tango Gameworks játéka mikor bukkan fel az Xbox Seriesen.

 

Amikor a játékot bejelentette a Bethesda, akkor PlayStation 5-re és PC-re tette, ám közben a Bethesda anyacégét, a ZeniMax Mediát felvásárolta a Microsoft, így nyilvánvaló volt, hogy a PlayStation 5-re tervezett időzített exkluzívok (mint amilyen a Deathloop is volt). A Bethesdához tartozik az év elején talán az év játékainak egyikét létrehozó Tango Gameworks is (a Hi-Fi Rush-sal dobtak nagyot), akik a kiadó weboldalán közölték, hogy a konzolos exkluzivitás itt is véget fog érni, és jön az Xbox Series port a játékból, továbbá ahogy a redmondiak által birtokolt stúdióknál bevett szokás, az Xbox Game Passon is elérhetővé fog válni a játék az új frissítéssel, a Spider’s Threaddel felvértezve.

Akár visszatérő szellemvadászként több tartalomra vágva, akár újoncként lépünk be a paranormális események által ostromolt modernkori Tokióba, ingyenes frissítésre kell felkészülni a természetfeletti, nyílt világú akció-kalandjátékban. Ennek főbb szerepét egy új játékmód tölti be. Vállaljunk egy teljesen újfajta kihívást a The Spider’s Threadben, egy új, a főjátéktól különálló, a főmenüből kiválasztható játékmódban. A játékosoknak egy több mint 130 kézzel készített pályából összeállított, 30 állomásból álló menetet kell végigbírniuk egy egyszerű céllal: el kell jutniuk a végére. Ez nem lesz könnyű, de a szinteken való átjutás és a kihívások teljesítése segít a létfontosságú fejlesztések megszerzésében, amelyekkel erősebbé válhatunk, ám a vereség után újra kell kezdenünk az elejéről, de a fejlesztések egy része megmarad. Ereszkedjünk le a pókfonálon (ez ugyanis a játékmód és a frissítés neve is), oldjunk fel több képességet, és lépjünk szinteket.

A frissítés új helyszíneket ad a természetfeletti Tokió szellemektől hemzsegő utcáin, köztük a hátborzongató középiskola területét. Az osztálytermekben valami baljóslatú dolog zajlik, de azok számára, akik igazán nem szeretik a kísérteties játékokat, az új csökkentett horrorhatásokat biztosító beállítás (Reduced Horror Effects) bizonyos pszichikai effekteket imádnivaló Shibuya Hachi matricákkal helyettesít. Az új küldetések mellett a frissítés kibővített jeleneteket is tartalmaz, amelyek a játékosok számára több karakterinterakciót és betekintést nyújtanak a cselekménybe, miközben végigjátsszák Akito és KK útját, hogy megállítsák a fenyegető Hannyát.

Ahhoz, hogy megakadályozzuk az élők és a természetfeletti világok összeütközését, szembe kell néznünk a rosszindulatú, túlvilági Látogatókkal, akik Tokió utcáira szivárognak. Akito képességeinek arzenálja olyan új harci képességekkel bővül, mint a Counter-Attack, amellyel a sikeres blokkolást követhetjük egy ellentámadás formájában, a Quick Dodging, amellyel kitérhetünk az ellenséges támadások elől, és a Charge Rush, az Ethereal Weaving technika továbbfejlesztése, amely lehetővé teszi, hogy a tenyércsapást egy elemekkel feltöltött közelharci csapássá fejlesszük. Az új Tengu Wind és Spiritual Fountain talizmánokkal örvényt dobhatunk le, hogy még magasabbra jussunk, vagy egy forrást, hogy feltöltsük készleteinket, amikor a lőszer fogytán van. Legyünk résen a sikátorokban ólálkodó rosszindulatú új Látogatókkal (Visitors) szemben, mint például a gyorsan mozgó Retribution, a láthatatlan Silent Gaze vagy a magasan repülő Sanguine Dancer. Készítsünk képeket a kibővített fotó móddal, beleértve a képekre helyezhető bélyegeket is. A játékbeli Meika segítségével a Tokióban szétszórt kapszula-automatáknál feloldhatunk figurákat, hogy a játékmodelleket használhassunk a természetfeletti szelfik készítéséhez.

A Ghostwire: Tokyo április 12-én kapja meg a Spider’s Thread frissítést PlayStation 5-ön és PC-n, és eközben az Xbox Series és az Xbox Game Pass is megkapja a játékot.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu