Fizetős csalást kap a Need For Speed Unbound is [VIDEO]

A Milestone játékai mellett a Capcom is alkalmazta már ezt a megközelítést a Resident Evil 2 Remake-ben és a Resident Evil 3 Remake-ben.

 

Március 21-én új frissítést kap a Need For Speed Unbound is. Ennek neve Volume 2, és az Electronic Arts és a Criterion eldugott benne egy olyan megoldást, amit régebben egy gombkombinációval is meg lehetett volna nyitni, ám manapság a csalásokat is fizetős fal (paywall) mögé teszik. De nézzük, hogy mit is tartalmaz ez a tartalmi frissítés, ami egy részletet leszámítva ingyenes lesz.

Élvezzük a további tartalmakat, beleértve a hosszabb távú (Endurance Event) futamokat, illetve a vadonatúj Rumble Races versenyeket. A játékosok a barátok segítségével izgalmas, nagy sebességű többjátékos üldözésekre is provokálhatják a zsarukat, vagy akár képletesen rájuk is boríthatják az asztalt, hogy ellenük játsszanak a legnagyobb jutalmakért. Ezeken túl negyven új kihívásban állhatunk rajthoz, köztük három új napi kihívásban, hogy jutalmakat, köztük XP-t és játékbeli pénzt szerezhessünk.

Új Hot Laps pályák is vannak, ahol harminc másodpercig tartó intenzív száguldás vár ránk, miközben az idővel versenyezhetünk az új jutalmakért. Az új Playlist eventek pedig elvileg további változatosságot adnak a játéknak. Ha ezeket teljesítjük, még nagyobb jutalom vár ránk (pl. egy Rare, azaz ritka Custom, azaz egyedi Lotus Emira Balmain Edition). Lakeshore utcáin új vezetési effektekkel, pózokkal, matricákkal és még sok mással is meg lehet mutatni a saját stílusunkat.

És akkor el is érkeztünk a poénhoz. A Keys to the Map DLC öt dollár, tehát kb. kétezer forint lesz. „Ez a DLC feltárja mind a 260 gyűjthető tárgy (100 Bear, 80 Street Art, 80 Billboard) és 160 tevékenység helyét a világon. Emellett egy exkluzív „Fury and Zen” ruházati csomagot is tartalmaz.” Tehát ugyanazt kínálja, amit a Forza Horizon mellett is megtalálhatunk. Csakhogy ez régebben nem volt fizetős csalás. Hova fajul a játékipar…?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu