Redfall: nincs Arkane-játék sztori nélkül [VIDEO]

Furcsán is festene az Arx Fatalis, a Dark Messiah of Might and Magic vagy a Dishonored fejlesztőitől, ha a négy fős kooperatív játékmenet mellé nem lenne egy mélyebb történet!

 

A Redfall egy nyitott világú, kooperatív. belső nézetes lövöldözős játék lesz az Arkane által gondosan megalkotott világok és magával ragadó szimulációk örökségét folytatva, ugyanis a játék a stúdió jellegzetes játékmenetét párosítja a sztoriközpontú henteléshez. A massachusettsi Redfall szigetvárosát vámpírok légiója ostromolja, akik eltakarják a napot, és elvágták a lakosokat a külvilágtól. Egy rejtélyt kell kibontanunk, ami a vámpírok felbukkanása mögött rejlik. Szövetkezzünk a maroknyi túlélővel a várost kivéreztetéssel fenyegető lények ellen. A játék egy igazi Arkane-élmény, amely egy gazdag világban játszódik, ahol az ismerős és a rendkívüli keveredik. A Redfall nyitott világát a Prey Talos I űrállomása és a Dishonored Dunwallja mögött álló pályatervezők készítették. A város egykor nyüzsgő belvárosától a kísértetjárta erdőn át a megtizedelt tengerparti sétányig és azon túl szektás előőrsökön és természetfeletti pszichikai tereken keresztül harcolhatunk majd.

A Redfall zökkenőmentesen ötvözi az egyjátékos és a többjátékos lehetőségeket, és így a játékosnak lehetővé teszi, hogy egyedül merészkedjen a sötétségbe, vagy akár négyfős csapatban is játszhasson. A csapattársak kipróbálhatják a különböző felszereléseket és kombinálhatják erősségeiket, hogy kreatív megoldásokat találjanak a vámpír-apokalipszisre. Speciális fegyverek arzenálját gyűjthetjük össze, és egyedi fejlesztésekkel és képességekkel szabhatjuk testre a karakterünket, hogy a játékstílusunknak megfelelően lőhessen és lopakodjon. A Redfall vámpírjai balul elsült tudományos kísérletek által jöttek létre és pszichikai képességekkelbírnak, így kihívást fognak jelenteni nekünk és csapatunknak. A hősök eltérő képességekkel bírnak, és ők is felbukkannak a sztorit összefoglaló videóban.

Devinder Crousley kriptozoológus és törekvő feltaláló. Saját készítésű fegyvereivel felfegyverkezve küldetése, hogy bizonyítson. Layla Ellison orvosbiológiai mérnökhallgató, aki gyakornokoskodott egy kutatóintézetben, ahol valami nagyon rosszul sült el, és intenzív telekinetikus képességeket hagyott benne. Remi de la Rosa egy briliáns harci mérnök, aki az életét a frontvonalon töltötte. Robotkollégája, Bribón segítségével elhatározza, hogy segít megmenteni Redfall túlélőit. Jacob Boyer egy volt katonai mesterlövész, akiből magánvállalkozó lett. A Redfallon történt különös események miatt Jacobnak egy titokzatos vámpírszem és egy kísérteties holló maradt, amely sosem távolodik el tőle.

A Redfall május 2-án jelenik meg Xbox Seriesre és PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store). Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu