Meghökkentő ajándékot kapnak a Zelda: Tears of the Kingdom előrendelők!

A Zelda: Tears of the Kingdom egyik legkülönösebb előrendelési bónusza egy kanál, amelyet az Amazon Japán kínál a játék mellé. A kanálon a Zelda: Tears of the Kingdom logója látható. A játékban az étkezés fontos szerepet játszik, de nem világos, hogy miért pont egy kanál lett az ajándék.

 

A Zelda: Tears of the Kingdom a Nintendo Switch egyik legjobban várt játéka lesz idén májusban. A játék a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, amelyet sokan az egyik legjobb videojátéknak tartanak. A játékban Link és Zelda új kalandokra indulnak Hyrule-ban és annak környékén. A játékmenet hasonlít az előző részhez, de új elemekkel és lehetőségekkel is bővül.

Az Amazon Japán weboldalán látható, hogy aki a standard kiadást rendeli elő a játékból, az egy kanalat kap ajándékba. Aki viszont a gyűjtői kiadást szeretné megkapni (ami már elfogyott), az egy villát is kap mellé. Mindkét evőeszközön rajta van a “Legend of Zelda” név és logó.

Nem tudni pontosan, hogy miért pont ezeket választotta az Amazon Japán előrendelési bónusznak. Talán utalni akarnak arra, hogy a játékban Linknek ennie kell ahhoz, hogy erős maradjon és gyógyuljon. Vagy talán csak viccesnek gondolták ezt az ötletet.

A japánon kívüli rajongóknak sajnos le kell mondanuk erről a bónuszról. Más országokban más ajándékokat kínálnak a játék mellé. Például Amerikában egy fa táblát adnak hozzá a GameStop-nál; Angliában pedig egy emlékérmet és egy poggyászcímkét lehet kapni.

A Zelda: Tears of the Kingdom május 12-én jelenik meg kizárólag Nintendo Switch-re. A játékot sokan már most nagyon várják, hiszen ígér sok újdonságot és izgalmat. A Breath of the Wild óta eltelt hat év alatt sok változáson ment át Link és Zelda világa.

A Breath of the Wild-ban Link száz év után ébredt fel Ganon által okozott pusztításból. Egy rejtélyes hang vezette őt Hyrule felfedezésére és Ganon legyőzésére. Útközben találkozott Zeldával is, akinek sikerült bezárnia Ganont Hyrule várba.

A Tears of the Kingdom-ban Link és Zelda közösen indulnak el Hyrule alatti titokzatos földalatti világba kutatni valami után. Útközben találkoznak új barátokkal és ellenségekkel is; valamint felfedezhetnek új helyszíneket és tárgyakat is.

A játékmenetben több változás is lesz az előző részhez képest. Például Link képes lesz repülni, vagy falon mászni egy új eszköz segítségével. A játékban lesznek új fegyverek és páncélok is; valamint a környezet is befolyásolja majd a harcot és az utazást.

A Zelda: Tears of the Kingdom egy olyan játék lesz, amely sok meglepetést tartogat a rajongók számára. A kanál és villa bónusz talán csak egy apró előjele annak, hogy milyen kreatív és humoros ötletekkel találkozhatunk majd a játékban.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu