Kihagyhatatlan PlayStation Store akció! Egy legendás AAA zombis horrorjáték olcsóbb, mint egy BigMac!

Ha szereted a zombikat és a trópusi szigeteket, akkor most van egy remek alkalom arra, hogy beszerezd az egyik legjobb játékot ebben a műfajban. A Dead Island Definitive Edition című játék most kevesebbe kerül a PlayStation Store-on, mint egy BigMac a McDonald’s-ban!

 

A Dead Island Definitive Edition egy 2016-ban megjelent felújított változata annak a 2011-es Dead Island című játéknak, amely több millió rajongót szerzett magának a világon. A játékban egy zombik által fertőzött trópusi szigetre csöppenünk, és csak az életünkért küzdhetünk. A játékban rengeteg fegyvert találhatunk és készíthetünk magunknak, valamint négy különböző karakter közül választhatunk. A játékot akár négyen is játszhatjuk kooperatív módban online.

A Dead Island Definitive Edition nem csak szebb grafikával rendelkezik, mint az eredeti változat, hanem tartalmazza az összes korábban megjelent letölthető tartalmat is. Így még több órán át élvezhetjük a zombiirtást és a sziget felfedezését.

A játék most nagyon kedvező áron kapható a PlayStation Store-ban: mindössze 898 forintért lehet a miénk! Ez olcsóbb, mint egy BigMac menü a McDonald’s-ban, amely 900 forintba kerül! Ne hagyjuk ki ezt az akciót, mert csak március 23-ig tart!

Ha még nem próbáltad ki ezt a fantasztikus játékot, vagy ha újra átélnéd az izgalmakat jobb minőségben, akkor ne habozz: vedd meg most a Dead Island Definitive Edition-t! Garantáltan nem bánod meg!

Forrás: Dead Island Definitive Edition PlayStation Store oldal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu