Drew Barrymore reagált rá, hogy Hugh Grant „borzalmasnak” nevezte az énekhangját!

MOZI HÍREK – Miután Hugh Grant kritizálta a Zene és szövegbeni sztárpárja énekesi képességeit, Drew Barrymore megragadta a lehetőséget, hogy reagáljon.

 

 

Sokan vannak, akik megsértődhetnek azon, ha egy filmben az énekhangjukat „egyszerűen borzalmasnak” nevezik, de Drew Barrymore nem tartozik közéjük. Egy nemrég adott interjúban a Zene és szöveg sztárja, Hugh Grant úgy nyilatkozott a színésznő és talk show műsorvezető vokális képességeiről, hogy „az ugató kutyáknak jobb hangjuk van”. Barrymore megragadta az alkalmat, hogy Grant kritikájára reagáljon a műsorában. Tömörítve előadta a Way Back to Love című dalt a fent említett filmből, és azt társának ajánlotta. Majd hozzátette:

„Ha ismered Hugh-t, ő így szeret téged. Esküszöm, ha ismered Hugh-t, ő így szeret téged. Esküszöm, oké, szóval ez vicces is, mert van ez a dolog, ami közötte és Ashley Graham között ment a vörös szőnyegen, és az emberek azt mondják, hogy ő olyan fanyar.”

„Nem, ez Hugh Grant. Azt hiszed, hogy egy sármos filmsztárt kapsz, de valójában egy mogorva Hugh-t kapsz, és aztán beleszeretsz a mogorva Hugh-ba. Amikor ezt mondja, én mondom neked, abszolút viccesen fogalmaz, egyetlen negatív dolgot sem akar ezzel mondani.”

Hugh Grant körül egyértelműen van egy bizonyos légkör, ami egyszerűen hozzátartozik ahhoz, aki ő, és ezt mindenki, aki jóban van vele, tudja és úgy veszi, ahogy van. A brit színész az Oscar-gála estéjén az Ashley Grahammel folytatott beszélgetésével vette be a netet. A rövid beszélgetés során nem igazán találták a közös hangot és úgy tűnt, Grantet nem lelkesíti különösebben az esemény.

Míg egykor arról volt ismert, hogy olyan filmekben játszott romantikus főszerepeket, mint a Négy esküvő és egy temetés és a Sztárom a párom, Hugh Grant az utóbbi időben nagyon keresetté vált számos, kevésbé szirupos szerepben.

Ilyen volt például a Paddington 2. című filmben a gonosztevő eljátszása. Legutóbbi szereplése az új Dungeons & Dragons filmben szintén egy aljas karakter lehet.

Egy biztos: Grant eléggé kedveli a „gazember” szerepeit ahhoz, hogy a való életben se riadjon vissza a kétértelmű vagy nyíltan kritikus megjegyzésektől. Úgy tűnik azonban, hogy mindez csak a Grant-élmény része, és azok számára, akik az elmúlt három évtizedben figyelemmel kísérték a színész karrierjének alakulását, úgy tűnik, hogy mind a való életben, mind a képernyőn több mint boldogan nyújtja ezt az élményt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu