Red Dead Redemption 2: sokkoló alternatív befejezést tettek közzé! [VIDEO]

Egy Red Dead Redemption 2 rajongó meglepő alternatív befejezést mutatott be, amely sokkolja a Rockstar címét játszó játékosokat.

 

 

Olyan alternatív befejezést készített egy Red Dead Redemption 2 rajongó, amely döbbenten hagyja majd azokat a játékosokat, akik játszottak a címmel.

A Red Dead Redemption 2-t széles körben a játékvilág egyik legnagyszerűbb történetének tartják, amelynek zsigeri befejezése a 2018-as megjelenéskor meglepte a játékosokat.

A játék a 2010-es Red Dead Redemption előzményeként szolgált. Ez csak felerősítette a történet keserédes jellegét. Az a drámai irónia, hogy egyes karakterek sorsa már azelőtt megpecsételődött, hogy egy golyót is elsütöttek volna, melankolikus felhangot kölcsönöz a Red Dead Redemption 2 hatalmas kampányának. A játékban nagyon kevés karakter kap happy endet, és ez bátor döntés volt a Rockstartól, amely hosszú évek alatt kiérdemelte a jogot, hogy egy AAA-játékban ilyen merész lépéssel próbálkozzon. Kétségtelen, hogy ez masszívan kifizetődik.

A sokkoló alternatív befejezést a Redditor Georgian_Shark posztolta. Azt mutatja, hogy a Red Dead Redemption 2 epilógusának végén Dutch Van Der Linde helyett a korábbi főhős, Arthur Morgan lép ki a kunyhóból. Arthur persze a 6. fejezet végén meghal, míg Dutch megmenekül. Így mindenképpen elég nagy csavar lenne, ha itt visszatérne. A klip a játékból származó hangsorokat használ, hogy teljesen természetesnek tűnjön. Bár egyértelműen egy modot használ a hatás létrehozásához, sajnos a pontos modot még nem tették közzé a témában. A játékosok rögtön elkezdtek viccelőni a moddal kapcsolatban.

Az egyik felhasználó azt állította, hogy a videót „rendezte M. Night Shyamalan”, utalva a filmrendező csavaros befejezések iránti vonzalmára, másoknak valódi javaslataik voltak arra, hogyan működhetne ez a játékban.

Az egyik Redditor szerint klassz koncepció lett volna egy olyan befejezés, ahol Arthur Morgant alacsony becsülettel játsszák, túléli az eseményeket és az epilógusban John Marston ellen fordul. A Red Dead Redemption 2 komor befejezését némileg befolyásolja, hogy a játékosok alacsony vagy magas becsülettel játszanak-e. Ez azonban csak arra van hatással, hogy Arthur milyen módon hal meg. Ez is egy érdekes alternatíva lehetett volna, ha megcsinálják.

Amikor a Rockstar végre úgy dönt, hogy kiadja a Red Dead Redemption 3-at, a fejlesztőnek hatalmas bakancsot kell betöltenie a főszereplők, John Marston és Arthur Morgan személyében. A páros a játéktörténelem legkedveltebb főszereplői közé tartozik. A fejlesztőnek valami radikálisan mással kell majd próbálkoznia. Csak így érhetnek fel az elvárásokhoz. A játékosok egy része női főszereplőt szeretne a Red Dead Redemption 3-ban. Ez egy jó út lehet a folytatásban, különösen a második részben szereplő fegyverforgató Sadie Adler népszerűsége miatt.

Forrás: Reddit

imagine ending like this ?? from reddeadredemption

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu