Fortnite: újabb exkluzív csomagot kapnak a PlayStation-játékosok!

A Fortnite egy új csomagot ad ki kizárólag a PlayStation játékosok számára, akik ingyenesen kaphatnak kozmetikai tárgyakat karakterük felszereléséhez.

 

 

A PlayStation-játékosok egy új exkluzív Fortnite-bundle-t vehetnek igénybe, amely kozmetikai tárgyakat tartalmaz. A játék minden egyes új szezonjával a játékosok a tárgyak jelentős változatosságát látják a játékban.

A Fortnite 2. szezonjának 4. fejezete ebben a hónapban kezdődött, és már javában tart: az Epic Games battle royale-je a futurisztikus cyberpunk téma vibráló színeivel és számos új funkcióval ismertette meg a játékosokat.

A népszerű Fortnite-kiszivárogtató iFireMonkey kiszúrta, hogy a PlayStation játékosok számára egy új csomag érhető el. A Chilling Mystery Gear Pack névre keresztelt bundle nem olyan feltűnő, mint az Attack on Titannal való együttműködés. Azonban ingyenes tárgyakat hoz a PlayStation Plus előfizetőknek. A csomag tartalmazza a Future Relic Scythe Pickaxe csákányt. Továbbá a Neon Gradient Wrapet, az Icyburn Emoticon-t és a Chilling Mystery Banner-t. Utóbbiak a második évad vizuális mintáját követik, modern stílusban és türkizkék-lila színösszeállítással. Fontos megjegyezni, hogy a csomag a többivel ellentétben nem tartalmaz ingyenes skineket. Az sem derült ki, hogy a tárgyak mennyi ideig lesznek elérhetőek a játékosok számára.

A Fortnite Season 2 számos vizuális változást és egy új battle pass-t tartalmaz, amelyben új tárgyakat lehet feloldani. Nem ezek azonban az egyetlen újdonságok. Amellett, hogy szembeszállhatnak a Megacity veszélyeivel, a játékosok új augmenteket is találhatnak, ami az egyik legújabb és legérdekesebb vonása a játéknak. Az augmentekkel a Fortnite játékosok egyedi buffokat kapnak a meccsek során, így az összecsapások még szórakoztatóbbá válnak.

A kreatívabb játékosok számára a Fortnite egy hatalmas új funkciót vezet be: az Unreal Editort, aminek segítségével játékokat lehet majd fejleszteni, tovább bővítve a játékban rejlő szórakozási lehetőségeket.

A PlayStation Plus előfizetők gyakran kapnak különböző kedvezményeket, így a Chilling Mystery Gear Pack mindenképpen egy kellemes extra. A tárgyak egyszerű esztétikával rendelkeznek, de illeszkednek az aktuális Fortnite-szezon vizuális ötletéhez. A játékosok felszerelhetik ezeket a tárgyakat, hogy új meccseket játszhassanak. Vagy egyszerűen csak bebiztosíthatják a csomagot, és várhatják, milyen crossoverek lesznek a játékban a jövőben.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu