Marvel’s Midnight Suns: megérkezett a legújabb DLC egy hátborzongató karakterrel! [VIDEO]

A Midnight Suns legújabb tartalomfrissítése tegnap óta érthető el Xboxra, PlayStationre és PC-re.

 

 

A Marvel’s Midnight Suns megjelenés utáni DLC-tervének immár hivatalosan is háromnegyede elkészült, hiszen az élő vámpír Morbius ma elfoglalja helyét az Abbey-ban.

Morbius a harmadik DLC-karakter a Firaxis kiváló stratégiai kalandjátékához, amivel a játszható szuperhősök listája 15-re bővült Blade, Captain America, Captain Marvel, Deadpool, Doctor Strange, Ghost Rider, Hulk, Iron Man, Magik, Nico Minoru, Scarlet Witch, Spider-Man, Venom és Wolverine mellett.

A Morbius DLC kiadása hivatalosan The Hunger néven fut. A karakter – aki 11 egyedi hősképességgel és a laboratóriumi Abbey-fejlesztéssel van felszerelve – összefog a hősök csapatával. Három új küldetésen keresztül küzdenek meg New York City vámpír fenyegetésével.

 

 

Marvel's Midnight Suns Morbius

 

 

A játékosok az alapjáték „Spidermaaaans” küldetésének teljesítése után hozzáférhetnek az első ilyen sztorikiegészítőhöz. A Firaxis megjegyzi, hogy a DLC tartalmaz három Morbius Hero Skin-t, hét Abbey Outfit-et és két fürdőruhát is.

A Hunger tegnap jelent meg Xbox Series X/S, PS5 és PC konzolokra. Külön-külön vagy a játékhoz tartozó Suns Season Pass részeként (a Legendary Editionben is benne van) megvásárolható. Morbius érkezése azt jelenti, hogy még egy DLC-hős – Storm – várat magára.

A Marvel’s Midnight Suns tervezője, Jake Solomon – aki februárban távozott a Firaxis-tól 23 évnyi cégnél töltött idő után – bejelentette, hogy jelenleg finanszírozást keres egy új stúdió létrehozásához, amelynek célja „egy újfajta játék” készítése.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu