Marvel’s Spider-Man 2: elkotyogta volna az egyik szinkronszínész a megjelenés idejét?!

A közelgő Spider-Man 2 játékban egy kulcsfontosságú gonosztevőt alakító szinkronszínész utalásokat tett a játék közelgő megjelenési dátumára.

 

 

Az Insomniac Game várva várt Pókember folytatásának megjelenési hónapját szivárogtathatta ki az egyik szinkronszínész. Konkrétan Venom szinkronszínésze meglehetősen nyíltan beszélt arról, hogy 2023-ban mikor érkezik a Spider-Man 2.

Tony Todd, aki a szimbiótával fertőzött Eddie Brock, találóbb nevén Venom hangját adja az Insomniac közelgő Spider-Man 2 játékában, a Twitteren keresztül bejelentette, hogy a játék megjelenésére valamikor szeptemberben számít.

Az augusztusi masszív hírverésre hivatkozva Todd elmélete a játékban betöltött szerepe alapján vonzó lehet. Azonban hivatalos bejelentés még nem érkezett az állítások alátámasztására. Todd nem sokkal az elsőt követően egy másik tweetet is kiadott, feltehetően miután a munkaadója leszidta, amelyben egyszerűen csak annyit írt: „Hoppá”. Akár szeptemberben, akár valamikor később érkezik a Spider-Man 2, az Insomniac még nem lépett vissza a korábban bejelentett 2023-as megjelenési dátumtól.

A Spider-Man 2 a megjelenéskor kizárólag a PlayStation 5-re készül. Így az Insomniac teljes mértékben kihasználhatja a konzol PlayStation 4-hez képest jelentősen fejlettebb technológiáját. A Spider-Man Remastered 2020-as megjelenését követően a játékhűség, a hangminőség és a betöltési idők csökkenése terén elért jelentős javulás miatt a rajongók azt feltételezték, hogy a PlayStation 4 elöregedő hardvere bizonyos szempontból hátráltatta a Spider-Man-t. A folytatás új konzolra való exkluzivitása hihetetlenül izgatottá tette a játékosokat. Egy olyan látványos játék lehetőségét látják, amely az eszköz határait feszegeti.

Az Insomniac közelmúltbeli, jó fogadtatásban részesült címei megerősítik ezt a spekulációt, mivel kevés olyan stúdió van, amelyről a rajongók úgy érzik, hogy jobban rábíznák a médium továbbfejlesztését.

Az Insomniac-tól a következő hónapokban további hírek várhatók a Spider-Man 2 bejelentésével és teaser trailerével kapcsolatban. Bár a Sony nem rendelkezik konkrét dátummal a következő State of Play-hez, az időzítés azt sugallja, hogy a rajongóknak nem kell sokáig várniuk a 2023 egyik legjobban vágyott címe körüli további információkra.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu