Aliens: Dark Descent: kiderült, mikor kezdődhet a xenomorph-mészárlás! [VIDEO]

Egy új trailer keretében kapott megjelenési dátumot az Aliens: Dark Descent, ami a valós idejű stratégiai játékmenetéből is mutatott egy rövid részletet.

 

 

Az Aliens: Dark Descent friss gameplay trailere egyúttal a játék megjelenési dátumát is közli. Ez lesz az első Alien játék a valós idejű stratégia műfajában az Alien Versus Predator: Extinction óta óta, amely 2003-ban jelent meg.

Az új gameplay trailer segítségével a leendő játékosok először láthatják, hogy mire számíthatnak az Aliens: Dark Descentben.

A játék egy valós idejű stratégia, amelyben a játékos egy Colonial Marines-osztag parancsnokaként tevékenykedik. Feladata egy hatalmas Xenomorph-telep felderítése. A harcrendszer intuitív felépítésűnek tűnik. A játékos parancsokat ad ki, a játék pedig automatikusan a feladatra legjobban felszerelt tengerészgyalogost küldi az elvégzésére. A játékosok harc közben lelassíthatják az időt, hogy megkönnyítsék a parancsok kiadását. Ám teljesen megállítani nem tudják az idő folyását.

A gameplay trailer alapján úgy tűnik, hogy az Aliens: Dark Descent egy meglehetősen hardcore valós idejű stratégiai játék lesz. A trailer szerint egy Colonial Marine elvesztése visszafordíthatatlan. Azonban úgy tűnik, hogy a játékos találkozhat a Tantalus bázis környékén elrejtett túlélőkkel. Őket esetleg be lehet toborozni a csapatba. A trailer vége felé rövid leírás és felvételek mutatják be, hogyan fog működni az osztag fejlesztése és testreszabása. Végül a trailer azzal zárul, hogy a játék megjelenési dátuma 2023. június 20. lesz. A játékot a Tindalos Interactive fejleszti és a Focus Entertainment fogja kiadni.

A fejlesztő korábban már dolgozott a Warhammer 40K univerzumban játszódó valós idejű stratégiai játékokon, nevezetesen a Battlefleet Gothic: Armada-n és annak folytatásán, amelyek viszonylag jó fogadtatásban részesültek.

Mindez reményt adhat a rajongóknak, hogy az Aliens: Dark Descent megtörheti az Alien-játékok átkát, amely egyesek szerint az Aliens: Colonial Marines hírhedten katasztrofális megjelenése óta sújtja a franchise-t.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu